POČEO BBC-jev REALITY O ZRĆU: / 'Otežat ćemo im ako nas prikažu kao neku Somodu i Gomoru'

Image
Foto: Pixsell
24.8.2017.
20:41
Pixsell
VOYO logo

Emitirana je prva epizoda BBC-jeva dokumentarnog realityja 'Croatia 2017: The Brits are coming'.

Emisija prati mlade Britance koji po prvi put dolaze na hrvatsku obalu. Mlađahne Engleze inače prati glas da po hrvatskoj obali neumorno piju, da se drogiraju i ponašaju nevjerojatno razulareno.

'Nikad nisam bila na godišnjem, ovo mi je prvi put, a sad ću deset dana provesti u Hrvatskoj o kojoj ne znam baš mnogo', rekla je Catherine. Druga dva mladića objasnila su kako su na putu da se 'ludo zabave neovisno o količini novca kojeg će u Hrvatskoj potrošiti'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
'PRETVARAJU HRVATSKA LJETOVALIŠTA U PAKAO': /

I britanski mediji pišu o raskalašenim sunarodnjacima

Image
'PRETVARAJU HRVATSKA LJETOVALIŠTA U PAKAO': /

I britanski mediji pišu o raskalašenim sunarodnjacima

Gradonačelnik Novalje Ante Dabo komentirao je cijeli projekt. Kazao je kako se ne radi o običnom reality show, već je to više dokumentarac kojeg radi najbolja BBC-jeva ekipa, prenosi 24sata.

'Pregovarao sam s BBC-jem'

'Kad su me kontaktirali i rekli mi da je riječ o realityju, ja sam im rekao da, iako imaju dopuštenje HAVC-a, mi im možemo otežati posao ako misle Novalju prikazati kao neku Sodomu i Gomoru. Mogućnost da se građani pobune ih je uznemirila pa smo počeli pregovarati', rekao je Dabo te naglasio kako je siguran da se radi o dokumentarcu te da je u Novalju stigla vrhunski profesionalna ekipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moraju valorizirati trud grada Novalje koji je u bitnome smanjio loše i neprimjereno ponašanje mladih. Nećemo dopustiti da nam se poništi trud i da se vratimo na početak. Htjeli bismo da cijela priča ima pozitivan ton i konotaciju da nam ne ugrozi ionako krhak PR. Većina mladih se pristojno zabavlja i ima respekt prema mjerama koje Grad poduzima', rekao je Dabo.

Napominje kako mnogi smatraju da je krut, no vjeruje kako će upravo preko ovakvog projekta pokazati koliko je zapravo spreman na kompromise i pregovaranje kada se radi o najboljem za Novalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrće je idealno za mlade i revoltirane Britance

Britanci žele snimiti dokumentarni film o prvoj generaciji mladih koji žive lošije od svojih roditelja. Nezadovoljni su i Brexitom te trendovima u domovini, a posebno činjenicom da im je teže doći do prve nekretnine nego što je bilo njihovim precima.

Novac kojim raspolažu zato će radije potrošiti na partijanje i odlične provode, smatrajući kako uspomene s njima ostaju zauvijek. Ako uzmemo u obzir da su cijene u hrvatskom za britanske prilike vrlo niske, Zrće im je zato idealna destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo