zanimljivi rezultati / Ekskluzivna anketa RTL-a: komu hrvatski građani vjeruju kad se radi o slučaju Agrokor?

Građani u slučaju Agrokor uglavnom nikome ne vjeruju, pokazuje istraživanje koje je za RTL napravila agencija Promocija plus

8.10.2017.
18:48
VOYO logo

Od travnja kada se ozbiljno zakotrljala priča oko Agrokora - građanima su servirane informacije od vladajućih, preko oporbe, Rusa, pa zatim i samog Ivice Todorića. Stoga smo pitali građane tko govori istinu?

Građani u slučaju Agrokor uglavnom nikome ne vjeruju, pokazuje istraživanje koje je za RTL napravila agencija Promocija plus. Građani jedva nešto malo vjeruju da predstavnici Vlade i oporbe govore istinu, dok se gotovo uopće ne vjeruje onome što govori vladin povjerenik Ante Ramljak i bivši gazda koncerna Ivica Todorić. Zanimljivo je da nikome u slučaju Agrokor ne vjeruje čak 32 posto birača, dok Todoriću najviše vjeruju birači stranke Milana Bandića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao glavnog krivca za slom Agrokora građani u anketi za RTL očekivano vide obitelj Todorić ali i smatraju da sve hrvatske vlade imaju prste u tome - u što vjeruje 26,7 posto birača. Treća na listi krivaca za slom Agrokora je politika Franje Tuđmana o 200 bogatih obitelji koje su trebale biti motor razvoja zemlje. Na kraju liste krivaca su banke i kreditori te svi zajedno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo