tko će izdržati osam sati / Dubrovčanin s vrhunskom plaćom dao otkaz jer mu je bilo dosadno na poslu

Image
Foto: AP Images

Mnogi na njegovu mjestu bi se bojali budućnosti i zaključili bi da se bolje dosađivati na poslu i imati sigurna primanja, nego tražiti zanimljiv posao

18.2.2016.
10:53
AP Images
VOYO logo

Jedan Dubrovčanin ovih je dana dao otkaz u jednoj hotelskoj kući uz obrazloženje da mu je dosadno na poslu. U njegovu naumu nije ga zaustavila ni činjenica što ima iznadprosječnu hrvatsku plaću (preko 7 tisuća kuna).

"Radio sam dnevno osam sati, od 8 ujutro do 16, ali nisam znao što da radim u uredu. Najgore što mi je šef bio u blizini, pa vrijeme nisam mogao provoditi na internetu ili čitati knjigu. Kada smo se dogovarali za posao, bilo je govora da će se raditi na drugačiji način i da ću imati slobodu i kreativnost u radu, međutim, na kraju se to izjalovilo. Na poslu, jednostavno, nisam znao što da radim, a morao sam tamo biti po cijele dane. Na kraju, da ne gubim vrijeme i život, odlučio sam dati otkaz", rekao je za Dubrovački dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi na njegovu mjestu bi se bojali budućnosti i zaključili bi da se bolje dosađivati na poslu i imati sigurna primanja, nego tražiti zanimljiv posao, a nisi siguran hoćeš li ga naći. No stara je izreka - ako ne tražiš, nećeš ni naći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo