govorio da će ih ubiti / Dubrovčanin osumnjičen za višestruko silovanje supruge: Tukao nju i djecu uz prijetnje

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Osnovano se sumnja da je dva puta tukao svoju suprugu pred svojom maloljetnom djecom govoreći da će ubiti i nju i djecu

4.7.2018.
9:42
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 22. lipnja 2018. godine donijelo rješenje o provođenju istrage protiv državljanina Bosne i Hercegovine (40) s prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela silovanja i kaznenih djela povrede djetetovih prava u stjecaju s kaznenim djelima nasilja u obitelji, objavljeno je na stranicama DORH-a.

Postoji osnovana sumnja da je 40-godišnji okrivljenik u više navrata tijekom 2004. i 2005. godine, te tri puta od 2011. do 2016. godine u Dubrovniku, u namjeri da ima spolni odnos sa svojom suprugom, iako ona to nije željela, nakon što ju je udarao rukama, a ona ga nije uspjela odgurnuti i oduprijeti mu se, počinio kazneno djelo silovanja. Osnovano se sumnja da je jedno takvo djelo počinio uz prijetnje po njen život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovano se sumnja i da je u prvoj polovici 2018. godine u Dubrovniku, svjestan da time ugrožava daljnji psihofizički razvoj svoje troje maloljetne djece, u prisutnosti svoja dva sina (2012. i 2004.) svoju kćer (10) udarao dlanom po licu (dlanovima joj stisnuo lice i tako je podigao sa stolice), a dva puta ju je vukao za kosu govoreći joj da će je zadaviti. Osnovano se sumnja i da je dva puta tukao svoju suprugu pred svojom maloljetnom djecom govoreći da će ubiti i nju i djecu.

Okrivljeniku je 22. lipnja 2018. određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja istovrsnih kaznenih djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke, piše Dubrovački dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo