Posao iz snova /

Duboko udahnite, dajte otkaz i postanite profesionalni mazitelj mačaka i to u obećanoj zemlji

Image
Foto: Flickr.com/JoshMore

Idealan kandidat mora imati nježne ruke koje mogu dugo vremena milovati mačke. Moraju tiho govoriti kako bi joj umirili živce, a sposobnost razumijevanja različitih vrsta predenja je dodatna prednost

6.2.2018.
16:25
Flickr.com/JoshMore
VOYO logo

Veterinarska klinika i mjesto za prihvat mačaka Just Cats iz Dublina, nedavno je objavila oglas koji je vjerojatno ispunjenje sna za sve ljubitelje mačaka.

Radi se o jedinoj veterinarskoj klinici u Dublinu koja je specijalizirana samo za mačke, postavila je i neke uvjete pa prije nego sutra kažete šefu zbogom, probajte odgovoriti na ova pitanja: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Jeste li posve ludi za mačkama
- Je li vam ljubav prema mačkama sasvim prirodna
- Mislite li o mačkama prije nego odete na spavanje
- Hranite li ničije mačke na ulici
- Da li maženje mačaka u vama izaziva osjećaj topline

Idealan kandidat mora imati nježne ruke koje mogu dugo vremena milovati mačke. Moraju tiho govoriti kako bi joj umirili živce, a sposobnost razumijevanja različitih vrsta predenja je dodatna prednost koja vam pomaže osigurati ovu poziciju, poručuju iz Just Cat klinike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste odgovorili potvrdno na sva ova pitanja, vrijeme je da razmislite o selidbi u Irsku. Već danas napustite ured, pošaljite CV i motivacijsko pismo na hello@justcats.ie i postanite profesionalac koji istinski uživa u svom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo