DS: / Ne ulazimo u Vučićevu vladu!

Borislav Stefanović ocenio da je najavljena rekonstrukcija šminkanje „starice i zapušavanje rupa“

2.7.2013.
16:17
VOYO logo

Šef poslanika DS Borislav Stefanović je novinarima u parlamentu rekao da DS ni u kom slučaju ne razmišlja da bude "bilo čija zakrpa", uz ocenu da se rekonstrukcijom neće postići ništa, jer stranke vladajuće koalicije nemaju adekvatnu zaštitu za ljude koji su zemlju, kako je naveo, doveli do ivice bankrota, objavio je Tanjug.

On je rekao da su izbori, koliko god da su skupi, "jeftiniji od nesposobne vlade, koja je u stanju da više uhapsi, nego zaposli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Mislim da ih ništa više ne može držati zajedno i da je to sada svima jasno, jer nemaju kapacitet da zemlju izvuku iz ekonomske krize, pošto uskoro neće biti moguće da do te mere hapse preko tabloida - naveo je šef poslanika DS.

Stefanović smatra da će stranke vladajuće koalicije početi ili međusobno da se optužuju ili će prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić shvatiti "da sa tim ljudima ne može da sprovede ni deseti deo onoga što je građanima gromoglasno najavljivao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je još jednom podvukao da se DS ne nudi nikome i da su joj stranke vladajuće koalicije politički protivnici, kao i da u njihovim redovima ne vidi nikoga ko bi bio u stanju da sprovede ono što je važno za građane.

- Ako bismo mi bili u poziciji da smo sada u vladi sigurno je da bi više od 98 odsto nesposobnih ministara morao da je napusti - rekao je Stefanović i ocenio da se u svakom resoru mogu naći oni koji su ne samo skandalima, već i neznjanjem i nekompetentnošću, doprineli lošem stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stefanović je uveren i da će DS uz podršku građana na narednim vanrednim izborima ostvariti adekvatan rezultat i da sledeća vlada neće moći da bude formirana bez demokrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo