DRŽAVNI STANOVI NA LICITACIJI: /

Stan u centru grada za tek 610 eura po kvadratu

Image
Foto: Pixsell, Marko Mrkonjić

Radi se o četiri omanje nekretnine, a ponude je moguće podnijeti do 3. svibnja.

7.4.2018.
16:22
Pixsell, Marko Mrkonjić
VOYO logo

Ministarstvo državne imovine objavilo je javni poziv za kupnju stanova u vlasništvu Republike Hrvatske na području Osijeka. U pitanju su četiri nekretnine za koje je moguće podnijeti ponude do 3. svibnja, prenosi Glas Slavonije.

Dimenzije stanova od 32 do 29 metara četvornih

Najatraktivnija nekretnina je stan u središtu grada, u Adamovićevoj ulici broj 4. Nalazi se na petom katu i površine je 34,59 četvornih metara. Početna mu je cijena 156 tisuća kuna, ili oko 610 eura po kvadratu, što predstavlja odličnu ponudu za ovu lokaciju. Sastoji se od jedne sobe, kuhinje, blagovaonice, kupaonice, predsoblja i balkona, te uz njega dolazi pripadajuća drvarnica. Stan je moguće razgledati u dva termina - 18. travnja od 13 do 14 sati, i 25. travnja od 15 do 16 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponudi je i stan u prizemlju dvorišne zgrade, u Hercegovačkoj ulici na broju 3, približno iste površine kao stan u Adamovićevoj - 32,22 četvorna metra, ali zato, vjerojatno zbog lokacije, dvostruko niže početne cijene koja iznosi 72.900 kuna. Stan je neodvojivo povezan s odgovarajućim suvlasničkim dijelom nekretnine na istoj zemljišnoj čestici, a u ponudi ne stoji opis stana. Stan je moguće razgledati u dva termina - 17. travnja od 13 do 14 sati, i 24. travnja od 15 do 16 sati.

Image
ZBOG ISELJAVANJA CIJENE NEKRETNINA PALE NA NISKE GRANE: /

Osječani šokirani prodajom stanova za 'sitniš'

Image
ZBOG ISELJAVANJA CIJENE NEKRETNINA PALE NA NISKE GRANE: /

Osječani šokirani prodajom stanova za 'sitniš'

U ponudi i dva identična stana na istoj adresi

Također, za kupnju su ponuđena i dva identična stana na istoj adresi - Zapadno predgrađe 19. Oba su površine 29,45 kvadrata, imaju istu početnu cijenu - 56.600 kuna te jednak raspored prostorija - sastoje se od po jedne sobe i kuhinje, uz koje idu pripadajuće drvarnice. Sudeći prema vanjskom izgledu stanovi su dio poprilično derutne nekretnine na izoliranom području okruženom povelikom okućnicom. Moguće ih je razgledati u dva termina - 19. travnja od 13 do 14 sati, i 26. travnja od 15 do 16 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo