Snažno Nevrijeme /

Dramatično u Slavoniji: Pala tuča veličine kovanica od 5 kuna, vjetar otkinuo električni kabel...

Image
Foto: Facebook

Virovitičko-podravska županija na svojem je facebook profilu objavila video koji svjedoči razornoj tuči veličine kovanica od pet kuna

1.9.2018.
21:05
Facebook
VOYO logo

Snažno nevrijeme zahvatio je u subotu poslijepodne dio Požeštine. Najgore je bilo na području grada Pleternice gdje je vjetar nosio krovove i crjepove s kuća koji su oštetili automobile. U Svetištu Gospe od Suza razbacao je oltar i stolice s euharistijskog prostora. 

"Pogodilo nas je olujno nevrijeme i nanijelo štete na infrastrukturi i objektima. Ima počupanih i srušenih stabala na prometnicima i javnim površinama, u ulici Fra Kaje Adžića isključena je struja zbog pada stabla preko prometnice i oštećenja EE mreže. Nevrijeme je oštetilo krovove na brojnim objektima i sl. Prošla sam teren, ljudi uklanjaju štetu koja im je nastala, a sve naše službe su na terenu", napisala je na Facebooku gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"60 % Virovitičko-podravske županije je bez struje, u manje od sata palo je lokalno i više od pola prosječne mjesečne količine kiše koja je bila pomiješana s tučom veličine oraha. Na slici najučinkovitija obrana od tuče koju možete imati. Bravo za voćare koji su ovakvim načinom obrane uspjeli obraniti bar dio svojeg uroda!", piše HR Vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Virovitičko-podravska županija na svojem je facebook profilu objavila video koji svjedoči razornoj tuči veličine kovanica od pet kuna. 

Na glavnoj ulici u Suhopolju srušio se električni vod čiji su kabli popadali po automobilima. Snažan je vjetar srušio drvo koje je povuklo kabel. Stanovnici kažu kako nisu ostali bez struje. Na objavljenoj snimci vidi se kako je strujni kabel završio na zemlji te prelazi preko automobila i visi preko ograde obližnje obiteljske kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo