tragedija kod koprivnice / Drama u večernjim satima: Muškarca prikliještio traktor, satima su ga izvlačili, ali nije mu bilo spasa

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Levanić je kosio livadu i u jednom je času krenuo na strminu kod potoka. Traktor je skliznuo i prevrnuo se te u potoku prikliještio tijelo nesretnog traktorista

11.7.2018.
8:02
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Dramatična večer je iza nekolicine mještana Vrhovca Sokolovečkog pokraj Koprivnice, gdje je jučer oko 19 sati smrtno stradao 71-godišnji traktorist Milan Levanić, piše epodravina. 

Levanić je kosio livadu i u jednom je času krenuo na strminu kod potoka. Traktor je skliznuo i prevrnuo se te u potoku prikliještio tijelo nesretnog traktorista. Epodravina javlja kako je Levanić već dvaput prije toga bio prikliješten traktorom, ali oba puta se izvukao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na teren je nakon nezgode stiglo 20-ak vatrogasaca, ekipe koprivničke policije i brojni mještani koji su se uključili u akciju izvlačenja tijela nesretnog traktoriste. Kako je riječ o izrazito nepristupačnom terenu, u pomoć su ubrzo pozvani i ostali lokalni traktoristi.

Tijelo je oslobođeno ispod traktora tek oko 21.30 sati. Krim-policija obavila je izvide, ali kako je riječ o nesreći neće biti nikakvih prijava, piše epodravina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo