DRAMA NAKON OLUJNOG NEVREMENA U ČAKOVCU: / Krov zgrade pao pred ulaz gdje su se igrala djeca: 'Jedna žena reagirala je sjajno, hvala joj'

Image
Foto: Facebook
11.8.2017.
10:43
Facebook
VOYO logo

U Ulici Josipa Bedekovića u Čakovcu krov je s obiteljske kuće odletio na drugu kuću koja se nalazi u blizini. Na sreću, nitko nije ozlijeđen. Krov je odletio i s kuće u Novom Selu Rok, dok je u Ulici Vladimira Nazora vjetar odbacio krov koji je oštetio desetak automobila, a zidove zgrade koji su ostali bez krova natopila je kiša.

Image
VAKULA NAJAVIO VRLO NEUGODAN VIKEND: /

Udari bure, olujno nevrijeme, tuča i drastičan pad temperature... Evo kad se vraća pravo ljeto

Image
VAKULA NAJAVIO VRLO NEUGODAN VIKEND: /

Udari bure, olujno nevrijeme, tuča i drastičan pad temperature... Evo kad se vraća pravo ljeto

Kako napominju stanari, krov sa te zgrade pao je već drugi put. Na sreću teže ozlijeđenih nema, no u trenutku pada krova pred zgradom se nalazilo nekoliko malodobne djece koja su se igrala. Pri padu krova, kako navode građani, ozlijeđen je 13-godišnjak kojem je dio krovišta ogrebao ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Dragica-Velimir Lovrec

OLUJNO NEVRIJEME IZ ISTRE STIGLO DO ZAGREBA: Tramvaj zapeo za reklamni plakat kod Trga, popucali vodovi, vjetar rušio stabla

Ozlijeđen 13-godišnjak

Na jednoj od lokalnih Facebook grupa jedna je majka najprije napisala kako su djeca srećom pametno reagirala te su otrčali do nove zgrade koja se nalazi u drugoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Htjela bih se ovim putem još jednom zahvaliti gđi. Andreji koja stanuje u novoj zgradi u Vukovarskoj ulici, koja je zagrlila i tješila našu uplašenu djecu nakon što su bili svega nekoliko metara od zgrade s koje je odletio krov. S njenog mobitela su nas nazvali da nam jave da su na sigurnom. Nadam se da ćemo joj imati prilike i uživo zahvaliti,a ne samo preko telefona i facebooka.Ukoliko je netko poznaje, molim vas da je tagirate. Želimo joj svako dobro! Njena dobrota koju je danas pokazala,neka joj se tisuću puta vrati!VELIKO HVALA OD ❤!!!', napisala je uznemirana majka.

Image
Foto: ČiČ

Ubrzo se javila i gospođa Andreja te napisala kako se jučer tijekom nevremena vratila kući, nekoliko trenutaka nakon pada krova sa susjedne zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Krenuli smo prema zgradi i iz zgrade je izašla grupica dječice s još jednom susjedom. Bili su dosta potreseni, a posebno dječak koji je imao ozlijeđenu podlakticu i djevojčica koja se tresla i plakala... Nekako mi je normalno u takvim situacijama utješiti i zagrliti dječicu (isto kao i svoju) i ono najvažnije, kontaktirati roditelje... Sigurna sam da je obrnuta situacija da bi i vi isto napravili ;) Srećom, nitko nije teže ozlijeđen...', odgovorila je Andreja.

Uznemireni građani pišu kako olujni vjetar nije odnio samo krov već i dimnjake čemu svjedoče fotografije objavljene u Facebook grupi 'Čakovčanci i Čakovčanke'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo