tKO JE NOVA LJEPOTICA U SERIJI? / Doznajte duboko skrivene tajne iz "Ruže vjetrova"!

Kvaliteta je ključna riječ i kada govorimo o ovoj priči! Naime, riječ je o novoj sezoni popularne serije "Ruža vjetrova" koja nam donosi nove ljubavne zaplete i rasplete, a sve to obogaćeno je novim likovima. Jedan od njih je lijepa Marija koju glumi prekrasna glumica Marina Fernandez!

15.8.2012.
18:03
VOYO logo

Novi izgled nove glumice "Ruževjetrova". MarinaFernandez za potrebe snimanja sjela je u frizerski stolac i prepustila se u ruke stilista i frizera koji su ovu ljepoticu prilagodili njezinu liku Marije u seriji!

"Mislim da će se dosta približiti ženskoj publici jer u biti ona je odraz dosta naših  žena. Svaka je žena u životu prošla svojih poteškoća i ona prenosi tu neku poruku da se sve može srediti bez obzira na težinu svega toga", izjavila ja Marina.

Nova glumica za novi lik, a sve to u novoj sezoni "Ruže vjetrova"! Ako je baš prelijepa Marina razlog zbog kojeg ćete biti uz RTL, evo nekih crtica o njezinu liku iz serije.

Marina Fernandez, uz glumu, ima i svoju drugu ljubav! Uz more se i rodila, u Splitu, a kaže, uz more proživljava i najljepše trenutke svoga života!

S lijepom glumicom družit ćete se svakodnevno! Ljubavne intrige i zanimljivi zapleti ove jeseni definitvno će vas prikovati za male ekrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo