bračno distanciranje / Dosta mu je #ostanidoma: Slavonac podigao šator jer više ne može biti u kući sa ženom

Image
Foto: Shutterstock

Nevjerojatnu priču o slavonskom paru koji je sretniji malo odvojen ispričao je njihov susjed

16.4.2020.
8:10
Shutterstock
VOYO logo

Pandemija je promijenila cijeli svijet i mnoge od nas prisilila da ostanemo kod kuće. I dok neki ljudi žive sami, drugi su prisiljeni više vremena nego ikad prije provoditi sa svojim partnernom ili patnericom. To svakako dovodi do neobičnih, pa i napetih situacija u vezama i brakovima, pa i do bizarne priče koju prenosimo iz Slavonije, a čiju istinitost u ovoj situaciji jednostavno nismo u mogućnosti provjeriti 

Portal SiB tvrdi kako se jedan Slavonac, koji je u braku već tridesetak godina, odlučio navodno maknuti od svoje supruge, te je pored vlastite kuće je podigao šator. Postavio ga je na terasu, a čitatelj portala koji je iznio cijelu priču dodaje da je muškarac ponovno sretan i otkako je u šatoru u izvrsnim je odnosima sa ženom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Susjed je već nekoliko dana u svome šatoru. Ispred je stavio stol, stolice, dođe mu u goste povremeno naš drugi susjed, popiju koju rakijicu. Baš sam ga i ja posjetio pa kaže da je sad super sa ženom. Bilo mu više dosadilo, kaže previše je to od 0 do 24'', napisao je čitatelj portala koji nije želio odati o kojem se selu u okolii Osijeka radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo