POSLJEDNJI ISPRAĆAJ VINKA COCE / 'Došao se Trogir oprostiti od svog najvećeg slavuja'

Nakon komemoracije koja je održana na splitskom Poljudu, obitelji, brojni prijatelji i štovatelji poznatog pjevača okupili su se na trogirskom groblju gdje će biti posljednje počivalište Vinka Coce.

28.10.2013.
16:13
VOYO logo

Na posljednji ispraćaj trogirskog slavuja, pored ožalošćene obitelji, stigli su brojni prijatelji s estrade, pa su se tako na trogirskom groblju pojavili Mladen Grdović, Mate Bulić, Dražen Zečić, Damir Mihanović Čubi, Alen Nižetić, Nenad Ninčević, Goran Karan, Tedi Spalato, Mario Budimir i Doris Dragović...

Image
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

"Mi ljudi smo tu zapravo sebični jer tugujemo zato što gubimo nekog tko je imamo dobrotu, koji nam je pružao ljubav, pažnju... I onda ta praznina i tuga koja ostaju, to je u stvari zbog toga što mi gubimo", rekao je Zečić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek nam je nekako ulijevao nadu u bilo kojim trenucima. Bio je smiren, uvijek je bio veseo i uvijek kaže bit će sve dobro u životu", dodao je.

"Vidim da je došlo jako puno svita, došao se Trogir oprostiti od svog najvećega slavuja", rekao je GoranKaran

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počast svom idolu u velikom broju došla je odati i Torcida, zatim predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić, a vijenac splitskog kluba nosio je pomladak 'Bilih'.

Image
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Podsjetimo, trogirski tenor Vinko Coce preminuo je u noći sa subote na nedjelju u splitskoj bolnici u 59. godini života. Coce je od svibnja bio u KBC Split zbog teške infekcije. Prije nekoliko tjedana je operiran, no nažalost sporo se oporavljao zbog uznapredovale i jake infekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

U njegovom opusu kao legende dalamtinske pjesme nalaze se brojni hitovi poput Vilo moja, Ribari , More li, Mirno spavaj ružo moja, Kada umren umotan u bilo, Sićaš li se, Lungomare, Dalmacijo, sve ti cvitalo, Da je meni s tobom kroz pasike, Dalmacija, more, ja i ti i brojni drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo