Dosao na posao i htio voziti gradane sa preko dva promila alkohola u krvi

Jedan je vozac Libertasa, dubrovackog gradskog prijevoznika, prije nekoliko dana na posao dosao na posao s oko 2,5 promila alkohola u krvi.

2.5.2014.
11:43
VOYO logo

Kako doznaje Dubrovacki dnevnik, vozac se pojavio na poslu, no njegovi su kolege primijetili kako se cudno ponasa. Nakon puhanja alkotesta, izmjerena su mu preko dva promila alkohola u krvi zbog cega je udaljen s radnog mjesta. Nije poznato je li vozac sankcioniran na neki drugi nacin.

Sindikalni Libertasov povjerenik Marko Misic kazao je kako je prije nekoliko dana intervenirala njihova kontrolna sluzba no kako s detaljima nije upoznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek imaju zamjenske vozace

"Libertas ima visoke standarde i nemoguce je da se vozac koji na posao dode neprimjereno odjeven, a kamoli pijan, primi volana", kazao je Misic dodavsi kako iz tih razloga sigurnost gradana ni u kom trenutku nije ugrozena. Takoder je dodao kako postoje zamjenski vozacki koji voze ukoliko iz nekih razloga odredeni vozac ne moze voziti.

Dobrom i brzom procjenom kontrolora koji su primijetili kako s vozacem nesto nije u redu izbjegnuta je moguca tragedija buduci kako posao vozaca ipak nosi veliku odgovornost. Stoga se pijani vozac ipak nije primio volana i tako mozda riskirao zivote gradana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike