ŽDO KARLOVAC / DORH se oglasio oko nesreće na autocesti. Poginuli supružnici od 47 i 48 godina te putnik iz kombija

Image
Foto: KAportal

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu naložilo je provođenje obdukcije smrtno stradalih osoba te su u tijeku izvidi radi utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće, kao i utvrđivanje identiteta svih sudionika prometne nesreće, stoji u priopćenju

6.1.2024.
10:35
KAportal
VOYO logo

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu oglasilo se oko prometne nesreće koja se noćas dogodila na autocesti A1 na području Općine Netretić.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Županijska državna odvjetnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu je 6. siječnja 2024., u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke provela očevid prometne nesreće koja se dogodila 6. siječnja 2024., na autocesti A1, Općina Netretić, u kojoj su tri osobe smrtno stradale.
Prema rezultatima očevida i dosad prikupljenim podacima, utvrđeno je, da se prometna nesreća dogodila 6. siječnja 2024. oko 01:40 sati na 48. kilometru autoceste A1 na način da je vozač osobnog automobila mađarskih registarskih oznaka, za sada neutvrđenog identiteta, uslijed nepropisnog kretanja vozilom voznom trakom iz smjera juga prema sjeveru udario u metalnu zaštitnu ogradu.

Image
SUPRUŽNICI UMRLI NA LICU MJESTA /

VIDEO Svjedok nesreće o detaljima sudara na A1: 'Svi su poispadali i ostali ležati. Dva su vrištala od bolova'

Image
SUPRUŽNICI UMRLI NA LICU MJESTA /

VIDEO Svjedok nesreće o detaljima sudara na A1: 'Svi su poispadali i ostali ležati. Dva su vrištala od bolova'

Nakon toga je u zanašanju vozilom prešao centralni pojas autoceste i prešao na suprotnu kolničku traku u smjeru Splita, gdje je prednjom stranom vozila udario u prednji dio osobnog automobila hrvatskih registarskih oznaka kojim je, u smjeru Rijeke, propisno upravljao hrvatski državljanin (1976.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 48-godišnji vozač osobnog automobila hrvatskih registarskih oznaka i 47-godišnja putnica u tom vozilu, kao i jedan putnik iz vozila mađarskih nacionalnih oznaka za sada neutvrđenog identiteta. Očevidom je utvrđeno da je u prometnoj nesreći dvanaest osoba tjelesno ozlijeđeno.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu naložilo je provođenje obdukcije smrtno stradalih osoba te su u tijeku izvidi radi utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće, kao i utvrđivanje identiteta svih sudionika prometne nesreće", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Crni blagdani na cestama, motociklističke nesreće odnijele mlade živote: 'Trebali bi svi biti malo oprezniji'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo