solidarnost na djelu /

'Dobro se dobrim vraća': Zagrepčani se ujedinili protiv ZET-a i oživjeli staru tradiciju

Image
Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb

Zagrepčani su odlučili pokazati solidarnost pa su tako oživjeli staru tradiciju ustupanja vlastitih voznih karata putnicima bez karte

6.1.2018.
16:16
Facebook/Zakaj volim Zagreb
VOYO logo

Odnosi između Zagrepčana i ZET-a već nekoliko godina su blago rečeno loši. Od redova vožnje preko kašnjenja tramvaja i autobusa pa do bezobraznih vozača i kontrolora - sve su to situacije koje iritiraju građane i narušavaju njihovo povjerenje u ovu instituciju javnog prijevoza. 

Blagonakloni potez gradonačelnika Bandića koji je svojedobno uveo polusatnu kartu od četiri kune nakratko je smirio duhove, no novih eskalacija koje na tjednoj bazi možemo vidjeti na društvenim mrežama ne manjka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz svih naveenih razloga Zagrepčani su odlučili pokazati solidarnost pa su tako oživjeli staru tradiciju ustupanja vlastitih voznih karata putnicima bez karte.

Podsjetimo, onaj tko se vozi svega nekoliko stanica te kupi kartu koja vrijedi i nakon što on napusti tramvaj, ostavlja vrijedeću kartu na vidljivom mjestu kako bi ju mogao iskoristiti putnik bez karte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro se dobrim vraća”, napisala je Ivana objavivši fotografiju ostavljenih karta u najvećo zagrebačkoj Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb”.

Image
Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb

ZET-ov tramvaj

FOTO: Facebook/Zakaj volim Zagreb

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo