Humoristična emisija Nu2: Pustite drugu stranu da laže

Stankoviću se malo bija sapleja jezik kad je otvara emisiju. 'Dobar dan, dragi gjledljatelji', tako je nekako zazvuča taj pozdrav.

1.10.2012.
20:00
VOYO logo

Bilo je očito da obojica ulažu nadljudske napore u ostavljanje normalnog dojma, a u tome su bili uspješni skoro ka Kerum kad objašnjava kako on nije šovinista "nega on samo tako misli". Stanković, napadno ležeran po cilome tilu, bija je u motu "ajde bogati pučanstvo, šta ste se uzgrajali" jerbo "Ako je Sanader bio gost u prvoj, ne vidim nijedan razlog da ne bude gost i u petstoprvoj emisiji".

Petstojedan Dalmatinac

E moj Aco, ako ne vidiš nijedan razlog da ti dotična persona ne bude gost u petstoprvoj emisji, ja bi ti automatcki oduzela vozačku, jer garant ne vidiš ni kamijon marke "Raba" kad ti izleti iz sporedne ulice. Nego, mogla bi ti se emisija ubuduće zvat "Petstojedan Dalmatinac". Zadnje emisije su ti takve – ti nešto govoriš, mi te gledamo bilo, a priko puta tebe sminjuju se crne fleke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro, neću ja sad drvljen i kamenjen na Acu. Malo mi ga je bilo i žaj, jer mi se čini da je misec dana smišlja rečenicu kojom će otvorit emisiju. A ko ne bi smišlja na njegovom mistu, i sa takvin gostom. Šta se tiče uvjerljivosti te uvodne rečenice, šteta šta je misec dana mozga za ništa. Mislin da bi zdravoj pameti pučanstva manje uvredljivo zazvučalo da je jednostavno bija iskren i emisiju najavija sa "Dragi gjledljatelji, je, je, sve znan, i meni se gadi, ali znate šta sve mi medijski ljudi moramo progucat i učinit da bi digli gledanost". Eto, to bi bilo pošteno, i mi ne bi imali osjećaj da Aco misli da smo psihički zaostali, ka šta to recimo misli njegov petstoprvi Dalmatinac.

Osmijeh za pozdrav

Ajme, onaj osmjehić kojim je Sanader pozdravija, pa nekako smjerno zahvalija šta ga je Aco pozva u emisiju, majke mi ako mi nije suza na oko krenila. Evo neki PR-ovci tvrde da je Sanaderov nastup bija tradicionalno promišljen i još kažu "Tko ga ne zna, skupo bi ga platio". Šta se mene tiče, ko ga ne zna, taj je sritan čovik i dvije sreće grabi. Ma kako je on nama lipo, suptilno i uvriđeno da do znanja da to šta nan se malo gadi njegov lik i (ne)djelo dokazuje da nemamo pojma šta je demokracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda je, ne bi li nas podsjetija kakvoga smo intelektualca imali za premijera, čak posegnija i za starom latinskom izrekom "Audiatur et altera pars" a šta je moje malo, latinski neobrazovano kućanstvo, promptno prevelo ka "Pustite drugu stranu da laže kliko može". A može, mašala.

I sad se Sanader pita ko se to, jel'te, boji njegovoga nastupa, jer eto, nije stvar u tome šta je on sve skrivija, nego je stvar u, naravno, zavjeri i uroti u koje mi obični smrtnici nismo upućeni. Pa nan je on to doša suptilno stavit do znanja. Tako smo se svi skupa lipo prosvitlili. Čovik nan je objasnija šta je to zapravo demokracija, naučili smo nešto i o voznin redovima vladinih aviona, i o tome šta je bivši premijer radija u svoje slobodno vrime. A radija ja to da je isprobava frakove. Iz mog malog, operno neobrazovanog kućanstva, tad je doletila stara latinska izreka "Isprobalo te, dabogda!", i još par beštimji koje ne bi sad ovdi iznosila jer mi vjera brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Sanader nan je objasnija da u svakom pravu postoje dvi strane – tužiteljstvo i obrana. Na to je iz mog malog, pravno neobrazovanog kućanstva doletila primjedba "E moj Ivo, ne bi tebe obranile više ni kompletne oružane snage Republike Hrvatske, zajedno sa onin postrojbama šta nisu vojno djelovale u BiH!"

Najbolja humoristična emisija

Onda je došlo do verbalnog sukoba u mom kućanstvu pa su se podilili na dvi strane, baš kako nas je Sanader i poučija. Tužiteljstvo je lupajući tečama po špakeru tvrdilo da je, citiran: "Stari lisac dolija", a obrana je, ležeći na kauču, uzvratila da, citiran: "Izmigoljit će se on opet, neće mu uspit ništa dokazat, osim ako ga, ka i Al Caponea, ne uvate na neki neplaćeni porez". Pokušala san smirit tenzije i tužiteljtvo iz kužine zamolila da pofriga malo palačinaka, našta me obrana optužila da san kućni poltron i ulizica ka i oni koji su smistili bidnome Sanaderu. Bome bi se bili svi skupa dobro zakrvili, da baš u tome momentu Sanader nije izjavija kako je proveja godinu dana nedužan u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na to je moje medijski neupućeno kućanstvo složno zaključilo da je Nediljom u 2 najbolja humoristična emisija na HTV-u. Do sljedećeg nastavka, lipi pozdrav, dragi gjledljatelji.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo