Do sredine idućeg tjedna temperatura raste do +28

Svi oni kojima baš nije drago naglo zahlađenje niti se još mogu naviknuti na kišu, uskoro će ponovno biti sretniji.

14.9.2012.
13:08
VOYO logo

Ciklona Dujomir nas polako napušta i odlazi prema jugoistoku. To će dovesti do razvedravanja i iz dana u dan sve viših temperatura. No, samo do srijede, kad se prema prognostičkim kartama može vidjeti da stiže novo pogoršanje. Tvrdi to Kristijan Božarov, predsjednik udruge Crometeo.

Kako je kazao za Danas.hr, razvedravanje koje se već odvija u Istri u subotu će se proširiti na sjevernu Dalmaciju i Slavoniju. No, u Slavoniji je još moguć pokoji pljusak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hladna jutra, vrući dani

"Temperature će sutra na kopnu biti između 15 i 20 stupnjeva, a na Jadranu i do 24 stupnja. U nedjelju će biti sunčanije, s manje vjetra i temperaturama još višim za stupanj do dva. Najtoplije će biti u ponedjeljak i utorak, kad će se temperature kretati između 23 i 28 stupnjeva. No, istovremeno jutro će biti svježe, osobito u kopnenom području. Temperatura će se tako kretati od svega 4 do 10 stupnjeva", kazao nam je K. Božarov dodajući da će do manje promjene vremena opet vjerojatno doći u srijedu, kad se predviđaju pljuskovi i pad temperature za nekoliko stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo