Đilas: Jelena Trivan je moja velika greška

Htela previše?

26.6.2013.
19:50
VOYO logo

Dragan Đilas kaže da je pogrešio što je Jelenu Trivan zadržao među funkcionerima DS i dodao da je ona tražila mesto šefa skupštinskog Odbora za evrointegracije, navodi B92.

- Zahvaljujem se Jeleni na svemu što je učinila za stranku, ali smatram da će mesto koje je tražila, iako tvrdi da joj funkcije nisu bitne, mnogo stručnije i na način koji će bolje odražavati vrednosti DS-a, obavljati Nataša Vučković, koja će i biti moj predlog - naveo je predsednik DS-a u saopštenju dostavljenom medijima i dodao “Svakako da snosim odgovornost za greške koje sam načinio otkako sam preuzeo Demokratsku stranku. Jedna od njih bila je i zadržavanje Jelene Trivan među funkcionerima stranke, bez obzira na to koliko je u prethodnom periodu svojim ponašanjem doprinela otuđenju tradicionalnih birača naše stranke. Kolika god da je ta greška bila, a nije mala, manja je od toga koliko bih pogrešio da sam podržao njenu želju da postane predsednica Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelena Trivan danas je podnela ostavku na funkcije u DS zbog kako je navela neslaganja sa politikom sadašnjeg rukovodstva stranke koja za rezultat ima propadanje DS-a.

Foto: Medija Centar Beograd

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo