DIVLJAO MOTOROM PO SPLITU, ODLEŽAO U ZATVORU, A SADA IMA NOVI VIDEO: / 'Svi to rade, nisam znao da ću najeb*t zbog toga...'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Išao sam se malo provoziti po gradu, nisam htio oboriti rekord za najviše prekršaja u 20 minuta, samo sam vozio malo brže, ajmo reć.

11.2.2020.
19:26
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Mladić (19) kojeg su prozvali splitskim 'Mad Maxom' postao je poznat nakon što je na YouTubeu prije nekoliko mjeseci objavio snimku u kojoj je, vozeći se na motoru, u samo nekoliko minuta napravio više od 80 prekršaja. Snimka se proširila prvo društvenim mrežama, a onda i u medijima. Mladiću je određena kazna od mjesec dana zatvora, novčana kazna od 14.000 kuna te dvije godine zabrane upravljanja vozilima A kategorije.

Splićanin je sada opet na slobodi i odlučio je snimiti video od pola sata u kojem je objavio svoju istinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SPLITSKA INFLUENCERICA HVALI SE JURNJAVOM SA SPLITSKIM 'MAD MAXOM': /

'Ajmo se pretvarati da mi momak nije u zatvoru'

Image
SPLITSKA INFLUENCERICA HVALI SE JURNJAVOM SA SPLITSKIM 'MAD MAXOM': /

'Ajmo se pretvarati da mi momak nije u zatvoru'

'Svatko tko ima malo jači motor tako vozi po gradu. Nisam ja iznimka, jedino, ja sam to snimio'

"Zadnjih dva mjeseca je bilo zanimljivo, blago rečeno. Ako niste upućeni bio sam u zatvoru zbog videa koji sam objavio, je**ga desi se, i najboljima", rekao je Splićanin odmah na početku videa. Objasnio je video zbog kojeg je i završio u zatvoru.

"Išao sam se malo provoziti po gradu, nisam htio oboriti rekord za najviše prekršaja u 20 minuta, samo sam vozio malo brže, ajmo reć. Ne smije se tako voziti po gradu, neprimjereno je, to je istina, ali svatko tko ima malo jači motor tako vozi po gradu. Nisam ja iznimka, jedino, ja sam to snimio. Ali ja sam takvih videa objavio 500 na Instagramu i nikad ništa nije bilo, nisam znao da ću najeb*t baš zbog tog videa", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušao se i opravdati rekavši da svojim divljanjem nikoga nije doveo u opasnosti, iako ne na listi njegovih prekršaja nalaze vožnja brzinom od 200 km/h i prolazak kroz crveno.

Dotakao se i vremena provedenog u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo sam se odmorio, družio, gledao televiziju, jedino što sam izgubio mjesec dana života", rekao je.

Ide opet u zatvor? Radije ih ta dva mjeseca radio nešto korisno, a ne ležao kao debil i gledao televiziju

Dotakao se i nove presude protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako sada stvari stoje, trebao bi ići još 65 dana u zatvor i platiti 28.000 kuna, odnosno dvije trećine ako platim u roku 15 dana od pravomoćnosti, a Suzana (tako mu se zvao motor) mi je trajno oduzeta. Šteta, ali mislim da mi oni trebaju platiti njezinu vrijednost. Imam 2 godine zabranu upravljanja za A kategoriju i 10 mjeseci za sve ostale kategorije. Pisao sam žalbu, možda se smanji, zatvor za dobrotvorni rad... Ne bi bio smak svijeta ako završim opet u zatvoru, ali radije bih to izbjegao i ta dva mjeseca radio nešto korisno, a ne ležao kao debil i gledao televiziju", kazao je mladi Splićanin i završio uz smijeh: 'Lekcije dana su nemojte kršiti prometna pravila i zakone i nećete završiti u zatvoru'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo