"život nema logike, život se događa" / Dirljiva poruka kapetanovog prijatelja: 'Vjerujte! Uvijek se treba založiti za ono što je ispravno!'

'Uvijek se treba založiti za ono što je ispravno čak i ako to znači stajati sam', napisao je Sebastian Latocha

12.10.2019.
11:40
VOYO logo

Potraga za nestalim kapetanom Dinom Miškićem i posadom Bourbon Rhodea traje već 16 dana, a vlasti Martinika i francuska mornarica objavili su noćas na konferenciji kako će prekinuti aktivnu potragu za posadom koja je nestala 26. rujna.

"Traga se za sedmero ljudi, a nakon aktivne potrage prelazi se na aktivno promatranje", rekao je prefekt Franck Robine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je kako vjeruju da je gotovo nemoguće da je netko od posade još živ i da su zato odlučili prekinuti aktivnu potragu.

Jutros su na ovu odluku reagirali i u Udruzi pomoraca. Glavni tajnik Sindikata pomoraca Hrvatske Neven Melvan rekao je da su se bojali toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali nakon 16 dana potrage, ne mogu kazati da smo iznenađeni. Bojali smo se toga, zato smo u petak i poduzimali sve da do toga ne dođe i da ne završi nada za obitelji pomoraca", kazao je Melvan i dodao:

"Bitna stavka su satelitske snimke. Ako se na satelitskim snimkama nešto uoči, onda će se ponovno pokrenuti akcije. Nakon 16 dana područje mogućeg pronalaska prošireno je na radijus od oko tisuću i pol kilometara, a to je ogroman prostor mora. Tako da sateliti ustvari i ostaju jedina nada", kazao je Melvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pronađite mir u svom srcu"

Prijatelj nestalog kapetana i njegove obitelji i administrator Facebook grupe Bourbon Rhode Rescue, Sebastian Latocha oglasio se u toj grupi dirljivom porukom:

"Znate da ste donijeli pravu odluku samo kad je u vašem srcu mir...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim svima mir u srcu i da na kraju donesete ispravnu odluku... Jer uvijek se trebamo založiti za ono što je ispravno čak i ako to znači stajati sam ... Izdiži se iznad logike, život nema logike, život se događa...

Molimo sve, stanite pred ogledalo ili jednostavno prebacite mobitel u selfie način rada...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledaj se, pogledaj sve boje, pogledaj jedinstvenost...Gledajte izravno u svoje oči i pronađite mir u svom srcu, uslijedit će ispravna odluka!

Dijelim zahvalnost, budite umjereni i vjerujte", napisao je Latocha. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook

Sebastian Latocha

FOTO: Screensho/Facebook/Bourbon Rhode Rescue

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo