vodimo vas u Ured koji nikad dosad niste vidjeli /

Direkt donosi detalje prijave protiv Todorića: na svoje i račune svoje obitelji protupravno isplatio skoro dvije i pol milijarde kuna?

U toj prijavi između ostalog stoji da je Agrokor potrošio 704 milijuna kuna na privatne troškove Todorićevih

4.12.2017.
22:45
VOYO logo

U Agrokoru veliko pospremanje. Nakon računovodstvenog i poslovnog čišćenja,  došlo je na red i čišćenje Agrokorovog tornja. I to čišćenje od Agrokora kao takvog. Zbog racionalizacije troškova, ovih dana počela je selidba  uprave u zgradu na Žitnjaku a simbol nekadašnjeg carstva bit će ili prodan ili iznajmljen, što već odluče vjerovnici. Iskoristili smo gužvu u selidbi i prvi smo ekskluzivno uspjeli ući u Ured u koji su obični smrtnici rijetko ulazili a televizijske kamere nikad dosad nisu ušle. 

The Ured. Ured u kojem je sjedio i iz kojeg je vladao Ivica Todorić. Car je zadnji put u njemu bio 10. travnja, a zadnja carska odluka koju je potpisao bila je odluka o predaji Agrokora Vladi Repubike Hrvatske. Od tada u njegovu fotelju nitko nije sjeo, cijeli taj kat je zatvoren čim je počeo postupak izvanredne Uprave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Todorićevo mjesto bar za kratko danas je zauzeo Goran Latković. I uza sve već poznate dubioze koje je iza sebe ostavio Todorić, naš je Goran otkrio i detalje kaznene prijave koju je protiv Todorića podnio izvanredni povjerenik Ante Ramljak

Tako prvi put otkrivamo i najtežu kvalifikaciju koja tereti Ivicu Todorića - da je sebi i članovima svoje obitelji na račune u Hrvatskoj i inozemstvu u samo dvije godine  protupravno isplatio skoro dvije i pol milijarde kuna. U toj prijavi između ostalog stoji, da je Agrokor potrošio 704 milijuna kuna na privatne troškove Todorićevih, 1.15 milijardi kuna koncern je isplatio gazdi kao zajam, 758 milijuna sjelo je Todoriću na račun na temelju nepripadajućih dividendi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgled The Ureda koji se nalazi na 19 katu Cibonina tornja pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo