OGLAS

SUPERSTAR / Dino oduševio izvedbom Čolićeva hita, a Severina primijetila detalj: 'Ne vidim ti frizuru, ličiš mi na mog sina'

Image

'Najdraža stvar mi je kod tebe što si roker koji s punim pravom uzima balade koje otpjevaš s emocijom, jako dobro', rekla je Nika

2.12.2023.
21:48
VOYO logo

Dino Miklaužić bio je prvi na redu u večerašnjem spektaklu "Superstar" koji možete pratiti na RTL-u i streaming platformi Voyo. Mladi talentirani kandidat izveo je pjesmu koju je pjevao s 11 godina u 'Zvjezdicama' u finalu, a radi se pjesmi Zdravka Čolića 'Ti si mi u krvi'.

"Jesi se umorio od ovih emocija?", upitala ga je Antonija, a on je potvrdio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošli put si ušao u koštac s teškom pjesmom, a onda sam rekao sve super, ali zvučiš kao dječak. Moja greška. To kako si sagorio na bini, kako fino fraziraš, izgorio si na bini. Ti kako budeš rastao ti ćeš biti talijanski tip vokala, isprika za prošlu emisiju", rekao je Huljić.

https://play-embed.rtl.hr/video/severina-je-komentirala-kako-je-dino-podsjeca-na-njenog-sina_893950.html

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim ti frizuru, ličiš mi na mog sina. Izabrao si pjesmu Čolića i to si donio na svoj način. Ti kad budeš pjevao djevojčice će vrištati, a već sad mogu vrištati", komentirala je Severina.

"Najdraža stvar mi je kod tebe što si roker koji s punim pravom uzima balade koje otpjevaš s emocijom, jako dobro", dodala je Nika. "Ubijaš kako pjevaš", dodao je Filip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večerašnji show "Superstar" možete pratit na RTL-u, platformi Voyo i kod nas OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Prevarantice
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Pakao pod morem
default_cta
U klinču
Tjelesna straža
Korgi
Megadance
Maša i medvjed
default_cta
Ljubavna zamka
John wick 2
VOYO logo