PREPUCAVANJE /

Dinko Cvitan najavio tužbu protiv Mamića: 'Tražit ću naknadu štete, a oni SMS-ovi su obična budalaština'

Image
Foto: PIXSELL

DORH, očekivano, sve demantira, a Mamić poručuje kako još nije donio odluku o tome hoće li presudu sutra u podne dočekati u sudnici ili negdje drugdje...

5.6.2018.
19:23
PIXSELL
VOYO logo

Bivši glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan reagirao je na teške optužbe kojima ga s jučerašnje presice zasuo Zdravko Mamić.

Podsjetimo, Mamić je kazao kako su mu USKOK i DORH na čelu sa Cvitanom spremali urotu te je novinarima podijelio prepisku navodne konverzacije između Cvitana, ravnateljice USKOK-a Tamare Laptoš i sudaca iz vijeća koje će sutra u podne na Županijskom sudu u Osijeku Mamiću pročitati nepravomoćnu presudu temeljem optužbi za izvlačenje 116 milijuna kuna iz GNK Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> FOTO, VIDEO Mamić na presici mahao navodnom SMS prepiskom bivšeg šefa DORH-a sa sucima: 'Monstrum me htio zatvoriti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>DORH odbacio Mamićeve navode o pritisku na sud: 'Provjerit ćemo sve izrečeno na presici'

U SMS-ovima, za koje Mamić tvrdi da ih je pronašao u poštanskom sandučiću, vidljiva je konverzaciaj u kojoj se, kako tvrdi Mamić, spomenuti akteri dogovaraju kako bi mu izrekli što težu osuđujuću presudu.

“SMS poruke koje je pokazao Zdravko Mamić su krivotvorina koja se vidi iz aviona, a njegovi zaključci nemaju veze s istinom i predstavljaju najobičniju budalaštinu. Za sve izgovorene riječi kojima je vrijeđao moju čast i ugled podignut ću tužbu zbog naknade štete”, kazao je za RTL Dinko Cvitan.

DORH, očekivano, sve demantira, a Mamić poručuje kako još nije donio odluku o tome hoće li presudu sutra u podne dočekati u sudnici ili negdje drugdje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo