OTKRIVENI DETALJI RAMLJAKOVE KAZNENE PRIJAVE: / Todorić je sebi i obitelji isplatio gotovo 2,5 milijardi kuna iz Agrokora?!

Image
Foto: Pixsell

Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak podnio je kaznenu prijavu protiv osnivača Agrokora Ivice Todorića.

4.12.2017.
23:40
Pixsell
VOYO logo

Kako stoji u prijavi, koju je objavio RTL Direkt, Todorić je sebi i članovima svoje obitelji na račune u Hrvatskoj i inozemstvu u dvije godine protupravno isplatio gotovo dvije i pol milijarde kuna.

Agrokor je potrošio 704 milijuna kuna na privatne troškove Todorića i obitelji, 1,15 milijardi kuna otišlo je Todoriću kao zajam, dok je ostalih 758 milijuna dospjelo na njegov račun temeljem nepripadajućih dividendi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SIMBOL TODORIĆEVA CARSTVA: Agrokor preselio iz Ciboninog tornja na Žitnjak, objavili i zašto su se odlučili na taj potez

Zbog racionalizacije troškova uredi Agrokora preselili su se iz Ciboninog tornja u zgradu na Žitnjaku. Toranj koji je dosad bio simbol moći Ivice Todorića i Agrokora bit će prodan ili iznajmljen, ovisno o tome što odluče vjerovnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Agrokor je danas priopćio kako je broj zaposlenika krovne Agrokorove kompanije danas gotovo dvostruko manji nego početkom ove godine te je veći dio prostora poslovnog tornja bio neiskorišten.

ANTE RAMLJAK POTVRDIO DIREKTORA JAMNICE KOJI JE POD ISTRAGOM: Todorić vladinog povjerenika optužuje za malverzacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o preseljenju donesena je, istaknuli su, s ciljem kvalitetnijeg upravljanja ukupnim raspoloživim poslovnim prostorima u sklopu sustava Agrokora.

"Tako je odlučeno da se centralne službe podrške i upravljački tim i fizički približe operativnim kompanijama od kojih se najveće nalaze upravo na Žitnjaku. Plan kvalitetnijeg upravljanja i optimalnijeg korištenja uredskih prostora u vlasništvu Agrokora, također uključuje s vremenom i preseljenje u toranj pojedinih kompanija Agrokor grupe koje nemaju vlastite prostore i plaćaju najamninu trećim osobama, odnosno iznajmljivanje preostalog prostora drugim potencijalnim najmoprimcima", priopćili su iz Agrokora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SIMBOL TODORIĆEVA CARSTVA: /

Agrokor preselio iz Ciboninog tornja na Žitnjak, objavili i zašto su se odlučili na taj potez

Image
SIMBOL TODORIĆEVA CARSTVA: /

Agrokor preselio iz Ciboninog tornja na Žitnjak, objavili i zašto su se odlučili na taj potez

IZ LONDONA SE JAVIO TODORIĆ: ‘Ramljak zalaže najjače Agrokorove brandove kod tvrtke iz Hong Konga, to je epska pljačka’

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo