službeni posjet Međimurskoj županiji / Darko Horvat: Zahtjev MOSTA za mojom smjenom samo je medijska špekulacija

Image
Foto: emedjimurje.hr

U službenom posjetu Međimurskoj županiji uz ministricu socijalne politike i mladih RH Bernardicu Juretić danas je u Međimurju boravio i Darko Horvat ministar poduzetništva i obrta i predsjednik ŽO HDZ-a Međimurske županije.

6.6.2016.
14:08
emedjimurje.hr
VOYO logo

Tom prigodom na pitanje o situaciju u kojoj se nalazi hrvatska vlada i sama država, Horvat je kazao kako se dobro zna koje su to struje u hrvatskom društvu koje priželjkuju i zazivaju nekakvu nestabilnost vlade. - Da vlada ne funkcionira, nastavlja Horvat, ne bi bila ovakvih tematika prilikom moje, i posjete ministrice Juretić Međimurju. Isto tako sigurno ne bi bilo ni ostalih drugih dobrih poteza koji se u ovom trenutku zanemaruju i stavljaju pod tepih.

Statistički su podaci nemilosrdni, kaže ministar Horvat i razuvjerit će sve one koji misle da u ovoj vladi nema jedinstva i kohezije. Hoće li se vlada u ovakvom sastavu baviti s temama i poslovima u Republici Hrvatskoj do kraja mandata, to ćemo tek vidjeti. Mi smo na svim stranačkim tijelima, govorim naravno o HDZ-u, ističe Horvat, zadali dva prioriteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je to da ćemo pokušati presložiti vladu i doći do jedne drugačije većine u saboru, a ako to neće biti moguće ostvariti idemo na nove izbore. Hoće li oni biti u rujnu ili u ranoj, odnosno kasnoj jeseni, sada ne mogu reći. Ne treba biti nestrpljiv. Treba u ovom trenutku ljudima koji pregovaraju dati malo slobode i vremena, a siguran sam da ćemo do kraja tjedna imati puno više informacija.

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo