AUTOR SPECIJALA /

Dario Todorović o Specijalu Potrage 'Zavadlav': 'U dokumentarcu će roditelji ubijenih čuti stvari koje ne žele čuti'

'Slučaj Filipa Zavadlava, slučaj trostrukog ubojstva u Splitu definitivno nije crno-bijel', tvrdi Todorović

17.3.2022.
19:30
VOYO logo

Sutra RTL-ova streaming platforma PLAY Premium predstavlja dokumentarni specijal Potrage 'Zavadlav' o ubojstvu koje je prije dvije godine šokiralo Hrvatsku. Autor RTL-ova dokumentarca naš je kolega Dario Todorović. Evo što je rekao: 

"Slučaj Filipa Zavadlava, slučaj trostrukog ubojstva u Splitu definitivno nije crno-bijel. To je slučaj koji je, čim se dogodio, prvo je iznimno šokirao Split, dogodila se stravična likvidacija usred grada, u centru grada pred očima ljudi, ali tek kad se počelo malo razmotavati sve skupa, kad su se vidjele okolnosti došlo je do nevjerojatne polarizacije koju ja, od kad radim ovaj posao, gotovo da nisam nikad vidio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgori trenutak je kad sjedneš kao što vi i ja sjedimo sad ovako jedno pored drugoga, kad sjediš sa roditeljima ubijenih koji su ti odlučili dati veliko povjerenje, otvorit se, pričati o najgoroj stvari u životu koja im se dogodila. 

Zahvalan sam što su uopće smogli snage sjesti i pričati. To ne bi mogao svatko i teške su to sudbine. Teško je to slušati, a s druge strane znaš da će u tom dokumentarnom specijalu Potrage koji smo radili da će biti neke stvari koje oni ne žele čuti s kojima se možda teško i suočiti, ali, to je tako", kazao je Todorović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli specijal Potrage Zavadlav kao i ono što je napisao autoru specijala u pismima iz zatvora, pogledajte od sutra samo na RTL platformi Play Premium

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo