ZBOG 'OPSTRUKCIJE PRAVDE' / Dario Juričan izdao tjeralicu za ministrom Ivanom Malenicom! Dao mu je i nadimak - poslušnik

Image

Dario Juričan u četvrtak je ustvrdio da ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica ne provodi rješenje Visokog upravnog suda

20.10.2021.
11:28
VOYO logo

Dario Juričan izdao je tjeralicu za ministrom Ivanom Malenicom. Napravio je cijeli njegov detaljan profil gdje je pod polje 'nadimak' napisao 'poslušnik'. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Traži se ministar Malenica!
Podaci o potencijalnom kaznenom djelu: Opstrukcija pravde
Napomena: U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: policija@mup.hr."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve zbog promjene imena

Podsjetimo, Dario Juričan je u četvrtak ustvrdio da ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica ne provodi rješenje Visokog upravnog suda kojim mu je, nakon dvogodišnjeg postupka, dopuštena promjena osobnog imena u Milan Bandić, pa je najavio da će mu zato pozvati policiju.

"Pravna trakavica oko promjene osobnog imena u Milan Bandić još nije gotova", kazao je tada Juričan. Za to je optužio ministra Malenicu te kazao kako opstruira i ne provodi odluke Visokog upravnog suda jer mu je tom presudom nedavno napokon dopuštena promjena imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministar Malenica još uvijek nije naložio matičnom uredu da se izvrše promjene i u nju upiše novo ime Darija Juričana - Milan Bandić", rečeno je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo