katastrofalni uvjeti /

Danas upravno vijeće odlučuje o razrješenju ravnatelja 'doma strave': Lamza i dalje niječe odgovornost

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Prema neslužbenim informacijama, većina članova Upravnog vijeća glasat će za smjenu Ladislava Lamze, ravnatelja tzv. 'doma strave'

15.2.2018.
10:10
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Upravno vijeće Centra za pružanje usluga u zajednici Osijek "JA kao i TI", u kojem je inspekcija nadležnog Ministarstva utvrdila teške nepravilnosti, a fotografije katastrofalnih uvjeta korisnika u stacionarnom dijelu šokirale javnost, danas će održati sjednicu - druga točka planiranog dnevnog reda je razrješenje ravnatelja Ladislava Lamze. Prema neslužbenim informacijama, većina članova Upravnog vijeća glasat će za njegovu smjenu.

Lamza je dostavio očitovanje koje je napisao resornom ministarstvu, a u kojemu poriče svoju odgovornost, javlja Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takvo stanje WC-a nije zatekla ni jedna inspekcija. Može se špekulirati da se radi o ljudskim fekalijama, prolivenoj džezvi taloga crne kave, što se često i događa jer ga korisnici izlijevaju u školjku WC-a ili nečemu trećem, ali to su samo nagađanja. Što se tiče fotografije gomile prljavog rublja, ona se može napraviti svakog ponedjeljka ujutro, jer vikendom praonica rublja ne radi, a prljavo rublje skuplja se u za to određenoj prostoriji", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo