'ČUVARI U LOGORU SU BILI BOLJI PREMA MENI NEGO NEKI SDP-ovci: / Fred Matić se obrušio na članove Predsjedništva, Komadina to ocijenio 'neprimjerenim'

Image
23.1.2017.
15:45
VOYO logo

Na upit novinara da komentira tu izjavu, koju je Matić dao u okviru intervjua Večernjem listu, Komadina je rekao da je čuo za tu izjavu i danas vidio dnevne novine u kojima je takav naslov.

'Ne znam što je mislio tom neprimjerenom izjavom'

"Ne znam što je kolega Matić mislio, osobno mi je izjava dosta neprimjerena," rekao je Komadina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Intervjuu objavljenom u današnjem Večernjem listu Predrag Matić je rekako kako vjeruje da bi on bio dobar kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba ali da je njegova ideja naišla na nevjericu, šok i nekoliko ciničnih osmjeha u Predsjedništvu stranke.

Matić: Čuvari u logoru su se prema meni bolje ponašali nego neki SDP-ovci

"Ja sam vam tamo u Predsjedništvu, za većinu, HDZ-ovac jer sam izabran od članstva, a ne s njihovih papirića. Bio sam u srpskom logoru i dobar dio čuvara prema meni se ponašao bolje nego neki članovi Predsjedništva SDP-a .... Na zadnjem Predsjedništvu komentirao sam našeg kandidata za gradonačelnika Vukovara. Nisam ni završio rečenicu, a moji kolege već su mu javili što sam govorio. Ja držim do povjerenja, a ti su me ljudi cinkali istog trenutka. U logoru, kada čuvaru nešto kažeš u povjerenju, on to sačuva za sebe", rekao je Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komadinu su novinari tražili komentar Matićeve izjave nakon redovite konferencije za novinare koju svakog tjedna održi kao primorsko-goranski župan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo