nije išlo po planu / Čupić: 'Francuzi su nas uspavali, a bili smo očajni i sve je izgledalo na silu'

Ivan Čupić rekao je da su ih Francuzi od prve minute uspavali te da je najteže bilo igrati drugo poluvrijeme nakon povratka iz svlačionice. Naglasio je kako je cilj prije utakmice bilo jedno, a na kraju je ispalo sasvim drugo

23.1.2016.
20:14
VOYO logo

U susretu 2. kola drugog kruga EP-a za rukometaše u Poljskoj, hrvatska reprezentacija je u Krakowu poražena od Francuske 24-32 (10-16) i izgubila je gotovo sve izglede za plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometaši držali su korak s aktualnim olimpijskim pobjednicima, svjetskim i europskim prvacima nešto više od 20 minuta, a onda je uslijedio potpuni obrambeni raspad u momčadi Željka Babića.

Ivan Čupić rekao je da su ih Francuzi od prve minute uspavali te da je najteže bilo igrati drugo poluvrijeme nakon povratka iz svlačionice. Naglasio je kako je cilj prije utakmice bilo jedno, a na kraju je ispalo sasvim drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je to izgledalo na terenu?

Mogu samo reći da - htjeli smo trčati i nametnuti tempo, ali su nas Francuzi od prve minute uspavali. Igrali smo kako su oni htjeli, kako u napadu, tako i u obrani. Prvo poluvrijeme je već bilo 5-6 i bilo se teško vratiti u svlačionicu. Teško je bilo igrati drugo poluvrijeme iako smo se trudili. Kad izgubiš osam razlike je loše, ali treba čestitati Francuzima jer su pružili odličnu partiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
psiha kriva za poraz /

Babić nakon poraza: 'Mi smo se dobro pripremili za ovu utakmicu, ali nekad protivnik ne dopušta da igraš'

Image
psiha kriva za poraz /

Babić nakon poraza: 'Mi smo se dobro pripremili za ovu utakmicu, ali nekad protivnik ne dopušta da igraš'

Postoji li kod igrača neki strah od Omeyera kad krene voda na njegov mlin?

Mislim da to nema veze sa strahom, on je jedan od najboljih golmana na svijetu. Imao je danas svoj dan, a nismo otvorili ok utakmicu. Na početku je blo nekoliko stativa, ali jednostavno je čovjek bilo dobar kao i cijela francuska obrana. Teško smo dolazili do situacija, a kad bi došli u zicer, nije to baš bilo najbolje, prvi ja. Tako da šteta za utakmicu. Prije tekme je bilo jedno, a na kraju je ispalo sasvim drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je velik psihološki pristisak uoči ove utakmice, je li to utjecalo na vašu igru?

Nije, ali ovo je utakmica za koje živiš, tako da smo mi stvarno motivirani i bez ikakvog presinga, bez ikakvog respekta ušli u tekmu s Francuzima. Jednostavno je bio problem što su oni nas u prvih 20-ak minuta uspavali te nisu dali da do izražaja dođe naša agresivnost. Tu smo pali. Poslije smo pokušavali i u drugom poluvremenu je sve izgledalo na silu, nekako očajnički, ali trčali smo i borili se do kraja, ali nije bilo dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo