žele svjedočiti kršćansku nadu / Crkva mladim partijanerima s Ultra festivala nudi okrijepu u crkvama oko Poljuda

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

'Tko za vrijeme Ultra festivala zaželi napojiti duh i dušu ne samo u profanom, nego i u sakralnom smislu, moći će se duhovno okrijepiti u crkvama oko Poljuda', priopćio je Ured Splitsko-makarske nadbiskupije

14.7.2016.
14:15
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Ured Splitsko-makarske nadbiskupije priopćio je kako će Crkva biti prisutna među mladim posjetiteljima Ultra Europe festivala u Splitu i svjedočiti kršćansku nadu.

'U Svetoj godini milosrđa mjesna Crkva odgovara Kristovoj zapovijedi ljubavi prema bližnjima pokazujući, kroz duhovna i tjelesna djela milosrđa, svoju blizinu svima koji su u potrebi. Stoga u prigodi Ultra Europe festivala, koji se odvija na stadionu Poljud u Splitu, otvorit ćemo vrata naših crkava za molitvu i sakrament pomirenja, i bit ćemo otvorena srca prisutni među mladima kako bismo svjedočili kršćansku nadu', priopćila je Splitsko-makarska nadbiskupija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tko za vrijeme Ultra festivala zaželi napojiti duh i dušu ne samo u profanom, nego i u sakralnom smislu, moći će se duhovno okrijepiti u crkvama oko Poljuda', dodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo