pljačka / Policija još traga za dvojicom naoružanih pljačkaša koji opljačkali trgovinu satovima: plijen vrijedan nekoliko milijuna kuna

Usprkos tome što je policija poduzela sve korake i zatvorila konotrolne točke na cestama pljačkaši još nisu pronađeni

27.10.2017.
19:24
VOYO logo

Dvojica naoružanih pljačkaša sa šiltericama danas su u oko 8 sati upali i opljačkali trgovinu sa satovima u City Center One West na zagrebačkom Jankomiru, javlja 24sata.

Razbojnici su pobjegli s plijenom i ne zna se koliko su vrijednih satova ukrali. Pljačkaši su prodavačici trgovine Krone došli s leđa kada je otvarala dućan oko 8.25 sati te su upali su dućan i počeli pljačkati i razbijati po dućanu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je trajalo 2-3 minute, nitko nije reagirao. Nakon pljačke srušili su zaštitara i pobjegli na skuteru, rekla je za 24sata gospođa koja se u trenutku pljačke nalazila u centru. - kazala nam je čitateljica koja se u trenutku pljačke našla u centru. Očevid je u tijeku, a policija intenzivno traga za pljačkašima. 

Kako Vijesti.hr doznaju lopovi su razbili i ukrali najskuplje satove u dućanu -  sat marke Hublot  vrijedan oko 60-ak tisuća kuna, satove marke Omega vrijedne 30-ak tisuća kuna. Neslužbeno cijeli plijen vrijedi nekoliko milijuna kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo