(Sony/Menart) / CHRISTINA AGUILERA - Keeps Gettin' Better

Image

Upravo objavljena kompilacija pokazuje Christinin razvoj od teen zvjezdice do pjevačice sposobne za korektan plesni pop.

11.1.2009.
20:20
VOYO logo

Ako vas zanima razvoj Christine Aguilere od nekadašnje konkurentice Britney Spears za tron ultimativnog teen idola do relativno sofisticiranog izvođača koji se može poigrati i kompleksnijim pop formama u "Candyman", ova kompilacija prava je stvar za vas. Također, usputni pratitelji karijere plavokose pjevačice na jednom će mjestu pronaći sve što su ikad voljeli pjevušiti iz njenog opusa od seksipilom nabijene "Dirrty", preko sladunjavih laganica "Beatuiful" pa sve do zgoditaka s "odraslog" albuma "Back To Basics".

Presuda čitave njene karijere, sudeći po ovih 16 pjesama, bila bi da Christina ima jedan od najmoćnijih glasova današnjeg popa, ali ga je tek nedavno počela koristiti za prave stvari. Treba priznati i da u konkurenciji onog što nam svakodnevno servira MTV, klinke diljem svijeta mogle su slušati i gore stvari od "Genie In the Bottle" pa njen opus s vremenskim odmakom zvuči zapanjujuće probavljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenutim "Back To Basics" pokazala je kako je sposobna i za nešto veće stvari pa se nadamo da je "Keeps Gettin' Better" svojevrsni obračun s adolescencijom i uvod u zlatno razdoblje karijere koja na početku stvarno nije mnogo obećavala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo