BROJNE ZABRANE / Bura već pokazala zube. Prevrnulo se teretno vozilo kod Obrovca, promet zatvoren

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Vozačima se savjetuje da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme

15.3.2023.
9:28
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Za dijelove Hrvatske upaljen je crveni, ali i narančasti meteoalarm, a kako sada javlja HAK, olujna bura već stvara probleme na cesti.

Naime, prevrnula je teretno vozilo kod Obrovca pa je zatvorena dionica državne ceste Obrovac-Benkovac (DC27) u oba smjera. Obilazak je DC1 Gračac-Otrić-Pađene-DC59 Kistanje i obratno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je državnim cestama DC50 i DC27 Gračac-Obrovac-Karin), DC8 Jadranska magistrala Senj-Sveta Marija Magdalena; DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i DC106 Paški most.

Ostale zabrane provjerite ovdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Vozačima se savjetuje da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo