STRAVA I UŽAS / Brutalno ubijanje životinja zbog EP-a 2012.

Image

Već se ranije pisalo o brutalnom odnosu prema mačkama i psima lutalicama u Ukrajini gdje ih vlasti žive spaljuju zbog priprema ulica za EURO 2012. Sada se pojavila i stravična fotografija ubijenih životinja.

30.11.2011.
20:30
VOYO logo

Svjetski mediji već mjesecima izvještavaju o agoniji koju proživljavaju mačke i psi lutalice u Ukrajini. Tamošnje vlasti ih navodno žive spaljuju i ubijaju u sklopu čišćenja ukrajinskih ulica za Europsko nogometno prvenstvo koje će se u toj zemlji održati sljedeće godine.

Aktivisti već dugo upozoravaju kako Ukrajina godinama koristi ilegalne metode kako bi riješila problem mačaka i pasa koji žive na ulicama.

Sada je te tvrdnje potvrdila i šokantna fotografija na kojoj se vidi hrpa mrtvih životinja potrpane u jednu malu prostoriju. Sirote životinje samo su nabacane jedna na drugu.

Životinje navodno spaljuju na 900 Celzijevih stupnjeva, a ranije su ih ubijali otrovom koji napada respiratorni sustav životinje.

U UEFA-i su tvrdili da su zabrinuti zbog ovakve metode ubijanja životinja, ali nisu poduzeli ništa da to istraži i spriječe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo