BRUTALNA POLICIJSKA RACIJA U POPULARNOM KLUBU: / 'Poslagali su nas uz zid, tretirali nas kao da smo teroristi'

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunic

U popularni zagrebački klub Kset sinoć je banula policija te prekinula koncert benda Svemir. Danas je o tome pjevačica Zvonka Obajdin pisala na svojem Facebooku.

26.11.2016.
16:48
PIXSELL, Marko Lukunic
VOYO logo

'Jako sam tužna zbog načina kako je završila sinoćnja promocija. pripremali smo se, osmišljavali set listu, zvali goste. očekivala sam da će biti super, a ne da će mi u pola svirke uletjeti HRPA policije, i to krim i interventne, sa sve onim kornjačama i tim pizdarijama, kao da smo otprilike teroristička jedinica, a ne bend. Poslagivali su ljude uz zid, prepipavali, nisu dali da se ode na faking WC… Ono, isplašili su naše prijatelje, naše roditelje… Ne kužim. Žao mi je zbog svih vas koji ste došli i htjeli podržati bend i čuti koncert, a dobili ste pola jednog koncerta i cijelu jednu raciju, napisala je Obajdin, čije je izjave prenio portal Ravno do dna.

Ništa nisu našli

Kako navodi taj portal, racija se dogodila točno na dan kada je KSET dobio priznanje Hrvatske glazbene unije za poseban doprinos domaćoj sceni u 40 godina djelovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Što su zaplijenili i koga su priveli? Ništa i nikog. Najveći kršitelj zakona bila je gospođa majka jednog od članove benda koja je zaboravila osobnu iskaznicu kod kuće. Poseban pritisak izvršen je na grupu i organizatore koncerta jer se tražilo da slučajno tu nije porezno zakinuta država. Ispostavilo se da je grupa svirala besplatno, pa su aritmetičkom operacijom računanja koliko je 25 posto od nula inspektori utvrdili da je i to nula, čime u konačnici država nije zakinuta. Dakle potpuni promašaj akcije, dakako o trošku poreznih obveznika', naveo je portal Ravno do dna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo