jasno i glasno / Brkić u ronilačkom odijelu o ploči u Jasenovcu i zabrani pozdrava 'Za dom spremni': 'Mi branitelji 91. nismo išli u rat s pjesmom 'Druže Tito mi ti se kunemo'

'Moramo prestat s tim podaničkim mentalitetom', poručio je Brkić

27.8.2017.
16:54
VOYO logo

Podpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić, kao izaslanik presjednika Hrvatskog sabora, nazočio je na svečanom otvaranju prve postaje Križnog puta na morskome dnu, dijela projekta "Križni put pod morem".

Riječ je o jedinstvenom projektu u svijetu, čiji je pokrovitelj Hrvatski sabor a osmislili su ga vlasnik škole ronjenja Blue Nautica iz Trogira Joško Kandija i vlasnik obrta Lončarstvo Val iz Petrinje Valentino Valent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U viniškoj uvali Jelinak na morsko dno postavit će se 1. postaja križnog puta na dubini od 10 metara. Do kraja 2017. godine u planu je izraditi svih 14 postaja križnog puta, 50 betonskih figura u prirodnoj veličini koje će biti položene na morsko dno.

Brkić je tamo novinarima komentirao i najnovije prijepore oko ploče u Jasenovcu kao i informacije o zabrani pozdrava 'Za dom spremni'. Brkić je cijelu priču komentirao riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi branitelji 91. nismo išli u rat s pjesmom 'Druže Tito, mi ti se kunemo'", rekao je Brkić. Više pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video: N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo