Vrijeme darivanja / Božićni pokloni koji će ga oduševiti (do 300,00 kn!)

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Božić se opasno približava, a vi još uvijek ne znate što kupiti dečku za poklon? Ne paničarite, imate još koji dan za kupnju, a mi smo tu da vam sugeriramo što bi vaš dečko, zaručnik ili suprug volio vidjeti ispod bora.

22.12.2015.
17:20
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Nekoliko je ključnih faktora koji odlučuju o odabiru poklona, a jedan od njih sigurno je budžet za poklon. Ono što je zasigurno dobra vijest jest da ove godine ne morate na poklon potrošiti ništa. Naime, odlučite li se u Hrvatskom telekomu uzeti jednu od tarifa Najbolja Start, Pričam, Surfam, Imam sve, Premium i Za mlade, bez kupovine uređaja, dobit ćete 300 kuna na Visa poklon kartici. I tako ste ubili dvije muhe jednim udarcem. :)

Krećemo s poklonima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lud za nogometom?

Poznato je da s viškom testosterona u većini slučajeva dolazi i ljubav prema nogometu. Nogometni fanovi zapravo su vrlo jednostavni – njih bi zasigurno razveselio dres najdražeg mu klupa ili možda čak karta za tekmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studentski život

FOTO: Pull&Bear

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaš dragi vrijedan je student, stalno tegli neke skripte, knjige, olovke i ostale potrepštine neophodne za faks. Olakšajte studentski mu život, po mogućnosti, ne neke totalno de-mode. Oko nam je palo na kožni Pull&Bear ruksak po cijeni od 229,90 kn.

Pomodar u duši

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FOTO: Zara

Više-manje žene su lude za modom, no bez obzira na to niti muškarci nisu u potpunosti lišeni osebujnih modnih izričaja. Pa ako je vaš dragi u toj kategoriji i voli eksperimentirati, eto pravog poklona za njega

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je biznismen...

Image
Foto: mango

FOTO: Mango

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je vaš muškarac poslovni čovjek i konstanto je na sastancima, nije loša ideja da mu kupite kravatu - dokle god je moderna i personalizirana. U oko nam je upala elegantna kravata iz Manga koju možete nabaviti po cijeni od 249,00 kuna.

Nepopravljivi romantik

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Zara Home

FOTO: Zara Home

Za sentimentalne dušice uvijek možete isprintati vašu zajedničku fotografiju i kupiti okvir u koji ćete smjestiti sliku za poklon. Nama se jako sviđa Zarin minimalistički metalni okvir koji možete nabaviti po cijeni od 259,00 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poklon za sportaša

Image
Foto: Decathlon

FOTO: Decathlon

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li vam svaki dan s dečkom nova pustolovina? Avanturisti poput njega se vole zabavljati, izbjegavaju negativnost, šarmantni su i spontani. Ako vaš dečko obožava sport i vanjske aktivnosti, predlažemo da mu kupite sat s pulsometrom u Decathlonu. Ovaj sat ima mogućnosti štoperice, mjeri srčanu frekvenciju, trenutnu i ukupnu potrošnju kalorija i količinu izgorenih masnoća (u gramima), a cijena mu je 299,00 kuna.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo