NOVA SEZONA 'KOSTI' / Booth i Brennan se navikavaju na ljubavnu vezu

Kako biste rasvijetlili tajnu ubojstva, ponekad ga morate istražiti 'do kosti'! Nova sezona Foxove hit serije 'Kosti' počinje večeras od 21 sat na RTL Televiziji!

8.1.2014.
11:54
VOYO logo

Već prva epizoda sedme sezone Foxove hit serije, koju je u Americi pratilo više od 10 milijuna ljudi, potvrdila je nagađanja Fox Networka o popularnosti serije, čvrstim temeljima i gomili obožavatelja koji će vjerno pratiti doživljaje Bootha i Brennan sve dok se prikazuju.

Image

Iako će sedma sezona, koju premijerno gledamo na RTL Televiziji od 8. siječnja od 21 sat, biti nešto kraća nego što smo navikli zbog trudnoće Emily Deschanel, uzbuđenja će biti napretek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novoj sezoni Booth i Brennan, sada u ljubavnoj vezi, navikavaju se jedno na drugo dok se slučajevi i dalje nižu bizarnom redovitošću.

Image

Poslovno-ljubavni partneri, koji i dalje odišu simpatičnošću i kemijom koja je danas prava rijetkost na malim ekranima, vode nas u nove priče te razotkrivaju zločine i počinitelje uz pomoć ekipe iz Jefersonian laboratorija, koji će svaku kost istražiti do, pogađate, srži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Pa tako, tim iz Jefferson instituta identificira ostatke žene pronađene na paintball terenu, ali istražujući njezin dosje dozna da je dvaput smatrana nestalom. Booth i Sweets posjećuju supruga žrtve, koji im daje do znanja da je ona patila od gubitka pamćenja.

Image

Wendell Bray obdukcijom dozna da je ubijena imala zaliječenu ranu od metka, a nepodudarnosti u njenim bolničkim dosjeima vode tim do otkrića da je počinjeno ubojstvo. U međuvremenu, Brennan i Booth navikavaju se na novi način života, ljubavnog partnerstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo