'KAKO SAM SAD ZABORAVIJA...' / Blamaža HRT-ova reportera postala hit na internetu: 'Ako ste se ikad pitali zašto plaćamo pretplatu...'

Image
Foto: Screenshot: HRT

HRT-ov reporter Šime Kovačević je u svoju zbirku gafova dodao još jedan, ovoga puta, filozofski

9.6.2022.
18:06
Screenshot: HRT
VOYO logo

"Ima jedna misao grčkog filozofa Heriklita. Kaže: 'Sve se mijenja, samo… Sve je stalno, samo se mijenja…' Kako sam sad zaboravija… 'Sve se mijenja, samo stalna je mijena'", na kraju je ipak uspio nekako prozboriti reporter HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska", Šime Kovačević.

Inače, pokušao je citirati grčkog filozofa Heraklita, a ne Heriklita, kako ga je on nazvao, koji je izjavio: "Samo mijena stalna jest."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NE PRESTAJU NASMIJAVATI /

S HRT-a se ispričali Grliću Radmanu zbog Jamesa Bonda: I onda ga u isprici opet krivo imenovali

Image
NE PRESTAJU NASMIJAVATI /

S HRT-a se ispričali Grliću Radmanu zbog Jamesa Bonda: I onda ga u isprici opet krivo imenovali

Dežurni komentatori na Redditu odmah su učinili svoje i mahom ga "razapeli" u komentarima ispod videa njegovog gafa, koji je nazvan: "Ako ste se ikad pitali zašto plaćamo pretplatu HRT-u…"

Neki su povukli paralelu s već opjevanim videom "Koju posluku porati", u kojem je jedan muškarac više puta pokušavao reći što misli, ali mu to nikako nije polazilo za jezikom, pa je zatražio da sve poprave u montaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslao poruku svima koji slušaju, a ne vide. Ovo ćete morati završiti u montaži…", napisao je jedan od komentatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi su se nadovezali: "Sve se mijenja samo je HRT pretplata stalna"; "Inače, pokušao je reći: 'Sve se mijenja, samo je promjena stalna'"; "Nema veze što je zeznuo, tako nerazumljivo priča da ga ionako ništa nisam razumila".

Bilo je i onih koji su stali na njegovu stranu: "Šime, rodi mi dicu!"; "Zbunio se, kaj sad, bolje čovjek za voditelja nego robot"; "Bolje on nego umjetno nasmijani voditelji"; "Iskreno, meni je on najdraži na Dobro jutro. Doslovno svaki put umirem od smijeha".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako i ne bi kad mu ovo nije prvi gaf. Prije nekoliko je mjeseci organizatoricu razmjene sjemena nazvao voditeljicom banke sperme. U komentarima se pojavio i još jedan njegov gaf: "Jednom je bio na rolama, nije stajat' mogao, pa za kraj dao mikrofon sugovorniku i odrol'o se i pao, a sugovornik gleda šta će sad. Je*eni urnebes. Baš je dobar lik", opisao je jedan od komentatora.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo