Bježali glavom bez obzira s Josipovićevog prijema!

Uzvanici iz BiH na Josipovićevom prijemu 'povrijeđeni su' i razočarani 'drugorazrednom diskotekom' – Gliptotekom, u koju su bili nagurani. Popljuvali su tulum: 'Skandal!

3.2.2011.
13:48
VOYO logo

Na prijemu u čast Predsjedništva BiH, svih 300 uzvanika, istaknutih osoba iz svijeta politike, biznisa, kulture i sporta, među kojima je bilo mnogo poznatih Zagrepčana porijeklom iz BiH, bilo je doslovno nagurano u polumraku jedne od nevelikih muzejskih sala, piše sarajevsko Oslobođenje.

Mnogima je zasmetala takva atmosfera pa su se anonimno potužili Oslobođenju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takav prijem u Zagrebu sigurno ne bi bio priređen za predsjednika ili najviše dužnosnike neke od zapadnoeuropskih država. No, kada je BiH u pitanju valjda je baš sve dopušteno", kažu rezignirano.

Događaj u utorak navečer nazivaju skandaloznim i ponižavajućim, osjećaju se povrijeđenima i puni su gorčine, jer su "u stilu i mjestu organizacije tog skupa prepoznali nipodaštavanje, ne samo onih u čiju je čast priređen nego i svih ljudi iz Bosne i Hercegovine", navodi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nesnosna grmljavina'

Što nije valjalo? Osvjetljenje je bilo nedostatno, zaglušujuće buke bilo je isuviše, a prejako ozvučenje pretvorilo je nastupe pjevača poput Josipe Lisac ili Ibrice Jusića u "nesnosnu grmljavinu", što je onemogućilo svaki normalan razgovor i sporazumijevanje.

Zbog toga su mnogi od pozvanih, kako kažu, prijem napustili puno prije nego što su planirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201010040095006 arti-201004160613006 arti-201004150128006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo