BJELOVARSKI GRADONAČELNIK UZVRATIO SDP-u: /

'Neka pripaze da jedan od Bandićevih prebjega ne bude i novi predsjednik županijskoga SDP-a'

Image
Foto: Pixsell

Bjelovarski gradonačelnik istaknuo je kako je posljednjih mjeseci jasno dao do znanja da se Bjelovarom neće upravljati iz Zagreba,

6.2.2019.
17:40
Pixsell
VOYO logo

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak (HSLS) opovrgnuo je današnje optužbe SDP-a da je u koaliciji sa Strankom rada i solidarnosti Milana Bandića.

Image
SDP NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE OPTUŽIO BJELOVARSKOG GRADONAČELNIKA: /

'Hrebak je u tihoj koaliciji s Bandićem'

Image
SDP NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE OPTUŽIO BJELOVARSKOG GRADONAČELNIKA: /

'Hrebak je u tihoj koaliciji s Bandićem'

'Bjelovarom se neće upravljati iz Zagreba'

Hrebaka je SDP prozvao za „tihu suradnju" s Milanom Bandićem i njegovom strankom 365 - Strankom rada i solidarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelovarski gradonačelnik u popodnevnom priopćenju reagira te ističe kako je posljednjih mjeseci jasno dao do znanja da se Bjelovarom neće upravljati iz Zagreba.

"Model kojim gradonačelnik Bandić vlada Zagrebom mi sigurno nećemo primjenjivati u Bjelovaru. To je poruka svim političkim strankama u Bjelovaru. Smanjujemo broj zaposlenih u Gradskoj upravi i uveli smo zabranu zapošljavanja. Među deset smo najuspješnijih gradova u Hrvatskoj s obzirom na povlačenje financijskih sredstava iz fondova Europske unije", stoji u priopćenju gradonačelnika Hrebaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Damir Spehar/PIXSELL

Najviše prebjega je iz SDP-ovih redova

Također ističe da se SDP, kad je bio u gradskoj vlasti prije nekoliko godina, nije čudio kako je novi zaposlenik Gradske uprave postao baš tadašnji predsjednik mladih SDP-a u Bjelovaru.

"Baš zato ne mogu se ne pitati koliko bi sad svojih zaposlili da imaju priliku. Shvaćam da SDP voli pričati o Bandićevim žetončićima, ali neka pripaze da jedan od tih žetončića ne bude i novi predsjednik županijskoga SDP-a koji je promijenio već nekoliko stranaka u svojoj karijeri. Naime, najviše prebjega ili da se slikovito izrazim - žetončića u posljednje vrijeme ide upravo iz SDP-ovih redova", stoji u priopćenju.

Tražili prije par mjeseci da uđe netko iz SDP-a

Hrebak je komentirao i SDP-ove navode o tomu da je u Nadzornom odboru bjelovarskog "Komunalca" član Bandićeve stranke Saša Tomašić.

"Zanimljivo je da SDP sada spominje Nadzorni odbor Komunalca, a upravo su predsjednica bjelovarskoga i predsjednik županijskoga SDP-a prije par mjeseci od mene tražili da u to tijelo uđe netko iz te stranke", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na najboljem putu da izgube treće izbore

"Stoga, treba pripaziti na licemjerje prije nego prozivate okolo", ističe Hrabek, koji "žali što se SDP, umjesto da bude konstruktivna oporba, spustio na razinu u kojoj su u kratkom vremenu izgubili već dvoje izbora u Bjelovaru, a na najboljem su putu da izgube i treće".

"No, kada je o bjelovarskome i županijskome SDP-u riječ, više me ništa ne može iznenaditi. Besposlen pop i jariće krsti", zaključio je bjelovarski gradonačelnik Hrebak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo