Bivši Dinamovac ispričao se zbog brutalnog napada

'Osramotio sam obitelj, upropastio karijeru i ozlijedio gospodina. Stvarno mi je žao zbog toga.

18.1.2012.
16:30
VOYO logo

Bivši nogometaš Dinama Miroslav Šarić u utorak se u HTV-ovoj emisiji 8. kat suočio s hrvatskim braniteljem Goranom Hadžićem kojeg su on i njegov brat brutalno pretukli u studenom 2010. samo zato što je homoseksualac. Pritom se svojoj žrtvi i ispričao.

"Nije to bio zločin iz mržnje. Normalno je da osjećam kajanje. Osramotio sam obitelj, upropastio karijeru i ozlijedio gospodina. Stvarno mi je žao zbog toga. Ispričavam se u moje i bratovo ime i stvarno mi je žao", kazao je Šarić Hadžiću koji je prihvatio ispriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želim ti da budeš reprezentativac'

"Ne bih volio da ti bude uništena karijera, volio bih da uspiješ i da budeš naš reprezentativac", kazao je Hadžić ističući kako je ono što je Miroslav učinio velika stvar.

Podsjetimo, bivši nogometaš i njegov brat Marko Gorana su napali i pretukli nedaleko gay kluba Denis u Hatzovoj ulici u Zagrebu. Goran je pritom zadobio teške ozljede: frakturu nosa sa pomakom, hematom na licu i razderanu usnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud je utvrdio kako je djelo motivirano mržnjom prema homoseksualcima, te je dvojac lani u veljači osudio na sedam mjeseci zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo