opet aktivirao profil /

Biskup Košić na Facebooku moli Petrova za oprost: 'Zapravo sam se rugao bivšoj vlasti, a ne vama'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Gospodine Petrov, žao mi je što Vas osobno ne poznajem i što sam Vas možda na svojem fb-profilu prije desetak dana povrijedio. Molim za oproštenje. Zapravo sam se rugao mogućnosti da se produži vladavina onih koji su sve učinili da se ponizi i Crkvu i hrvatske branitelje i hrvatsko obrazovanje i hrvatski sport i hrvatske radnike', stoji u Facebook poruci biskupa Košića

2.1.2016.
17:59
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Sisački biskup Vlado Košić, koji se našao u središtu skandala kada je tijekom pregovora o sastavljanju Vlade prozvao Božu Petrova da je nasjeo na Milanovićeve laži i odveo Most u ralje komunista, sada se na Facebooku ispričava Petrovu zbog uvreda izrečenih na njegov račun.

Image
'mostobran za spas SDP-a' /

Biskup Košić na Facebooku: 'Petrov je naivčina i izdajica! Odveo je Most u ralje komunista'

Image
'mostobran za spas SDP-a' /

Biskup Košić na Facebooku: 'Petrov je naivčina i izdajica! Odveo je Most u ralje komunista'

U objavi je objasnio i što je htio poručiti svojom porukom koja je digla veliku buru u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodine Petrov, žao mi je što Vas osobno ne poznajem i što sam Vas možda na svojem fb-profilu prije desetak dana povrijedio. Molim za oproštenje. Zapravo sam se rugao mogućnosti da se produži vladavina onih koji su sve učinili da se ponizi i Crkvu i hrvatske branitelje i hrvatsko obrazovanje i hrvatski sport i hrvatske radnike... I nisam mogao vjerovati da biste Vi u tome sudjelovali, pogotovo jer ste uspjeli kao mladi čovjek i političar u Metkoviću i jer ste najavljivali velike promjene - a ono doveli skoro naciju na produženje statusa quo. Čestitam Vam jer ste pošten čovjek i političar jer ste otklonili danajski dar, premijersko mjesto! To može doista samo čestit čovjek. Želim Vam uspjeh i Božji blagoslov u 2016. godini kako u nastojanjima oko zajedničkog dobra, tako i u osobnom životu", napisao je Košić na Facebooku. 

Iako je nakon skandala privremeno ugasio svoj profil na Facebooku, sada ga je, kako kaže, na molbu mnogih prijatelja ponovno aktivirao, što je iskoristio i kako bi Petrovu poslao poruku, a prjateljima čestitao Novu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo