bicikliranje, druženje i nagrade /

Biciklistička utrka Dukat Fit ne propušta se ni ovog rujna!

Image
Foto: PR

Ako volite bicikl, druženje i nagrade, ne smijete propustiti tradicionalnu biciklističku utrku Dukat Fit na Jarunu. Na njoj pedaliraju svi – i veliki i mali biciklisti pa je ona idealno biciklističko događanje za cijelu obitelj.

8.9.2017.
10:10
PR
VOYO logo

Bicikliranju se, za razliku od nekih drugih rujanskih rutina, rado vraćamo. Vožnja biciklom privlačnija je sada kad su prošle ljetne vrućine, a tu su i brojne prednosti: čak i rekreativno pedaliranje odličan je trening koji aktivira mišiće cijelog tijela i pomaže u podizanju kondicije.  

Uz to, vožnja bicikla povećava razinu energije i smanjuje stres. Koristite li bicikl kao prijevozno sredstvo na posao ili u slobodno vrijeme, primijetit ćete da je to često praktičniji izbor od automobila i javnog prijevoza, a o uštedi novca za gorivo da ni ne govorimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je više onih kojima je bicikl omiljeni oblik rekreacije ili prijevoza, a dokazuje to i Zagreb koji se polako pretvara u pravi biciklistički grad. Osim ljubavi prema biciklu i zdravom načinu života, zagrebačke bicikliste rekreativce i profesionalce svih uzrasta povezuje još nešto: u rujnu se tradicionalno okupljaju na Jarunu na biciklističkoj utrci Dukat Fit.

Na Jarunu tako u Dukatovoj organizaciji pedaliraju svi - iskusni biciklisti, ali i oni koji uživaju u lakšim vožnjama s obitelji i prijateljima. Posebno uzbuđenje uvijek vlada među najmlađim biciklistima, od kojih se neki hrabro natječu i na tri kotača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi će se oni i ove godine, već šesti put zaredom, 16. rujna u 11 sati na Jarunu, natjecati u čak pet kategorija. Svaki sudionik utrke na dar dobivanatjecateljsku majicu, dok pobjednike očekuju vrijedne nagrade Decathlona i Dukata. 

Kao zagrijavanje za veliku zagrebačku utrku, Dukat je početkom lipnja organizirao i prvu dalmatinsku utrku Dukat Fit u Zadru. Bila je to prilika za aktivno druženje Zadrana s obitelji i prijateljima na otvorenom i prije službenog početka turističke sezone.

Prošlogodišnja utrka Dukat Fit na Jarunu je okupila dosad najveći broj biciklista, stoga ako se smatrate jednim od njih, ne čekajte i osigurajte svoje mjesto na startu

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=aHqlwg5QTberx6WzT9g40T4P8ecBF2ehFfY6uBk.wEn.u7/fastid=kotgcsvlarqqyzbfjqfbbxbifeks/stparam=yoltkvflee
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo