MINISTRE, JESTE DOBRO? / Berošu ispali papiri na presici, zvao tajnika da ih skupi, a na kraju sve presjekla novinarka

Image

Pomalo bizarnu situaciju je prekinula novinarka, sagnula se i rekla 'evo, ja ću vam pokupiti paprire' Tek tad je ministar odlučio sam nešto poduzeti

15.2.2023.
19:15
VOYO logo

Ministar zdravstva Vili Beroš obišao je u srijedu splitski KBC, koji slavi svoj dan i u kojem su instalirana četiri uređaja vrijedna više od 4,6 milijuna eura, financirana iz Nacionalnog plana otpornosti i oporavka (NPOO), čime se odlučio pohvaliti na obraćanju novinarima.  Medijima je dao opširne izjave oko reforme zdravstva, pregovorima s liječnicima, s glavnom porukom, kako je pacijent u središtu pažnje.

Ipak, u središte pažnje upala je bizarna scena.  tajnik mu je dodao papire o svim brojkama razlika plaća liječnika u Hrvatskoj i u Sloveniji, koje su neznatne prema onome što je predočio. Potom su u jednom trenutku energičnog objašnjavanja ministru iz fascikle ispale bilješke s papira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario, molim te", pozvao ga je Beroš. Oklijevao je tajnik, ispred mikrofona nije bilo prostora da on ušeta, ali je odmjerio što piše i procijenio da nije pretjerano važno ako i odlete. Sačekao je koji trenutak, uspio dignuti jedan papir, pa prošao s druge strane po druge, piše Dalmatinski portal koji je sve zabilježio i kamerom.

Opet ga je Beroš pozvao imenom, ali se ni u jednom trenutku nije odlučio sam sagnuti. Pomalo bizarnu situaciju je prekinula novinarka, sagnula se i rekla "evo, ja ću". Tad je ipak ministar savio leđa i krenuo ih dignuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo