BERNARDIĆ UVJEREN DA HDZ VIŠE NEMA VEĆINU: /

'Ne treba nam premijer koji se skriva 15 dana, a Dalić više ne može biti ministrica'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

'U Agrokoru se događa legalna pljačka u režiji vladajućih', kazao je, između ostalog, Bernardić.

20.2.2018.
13:50
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik SDP-a DavorBernardić održao je u utorak poslijepodne konferenciju za medije o aktualnoj političkoj situaciji. Šef SDP-a poručuje kako HDZ više nema parlamentarnu većinu što se, kaže Bernardić, vidjelo kod neizbora predsjednice Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa.

Ustvrdio je pritom da je HDZ htio na čelo Povjerenstva instalirati prijateljicu savjetnika premijera za medije. "Oni su željeli instalirati nju da bi mogli upravljati političkim procesima, ne žele neovisno pravosuđe, niti Povjerenstvo", zaključio je Bernardić, a prenosi N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Agrokoru se događa legalna pljačka u režiji vladajućih", kazao je Bernardić komentirajući angažman savjetnika iz bivše Ramljakove tvrtke. "Pa Ramljak ima više savjetnika nego Trump, Merkelica i Putin zajedno", rekao je šef SDP-a.

"Možda me Plenković nije čuo kad sam prije tri mjeseca govorio o 141 savjetniku i izvlačenju pola milijarde kuna. Neka se Plenković izjasni što će poduzeti tako da ga čuju radnici koji za cijeli svoj radni vijek ne zarade koliko Ramljak zaradi u mjesec dana, koji strahuju hoće li dobiti plaću jer jedino što još nismo vidjeli je plan restrukturiranja, niti način postizanja nagodbe jer nemamo ni stalno Vjerovničko vijeće, nego privremeno", kazao je Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za nas je vrijeme da Plenković pokaže odgovornost ili treba otići, nama treba premijer koji donosi odluke i ne skriva se 15 dana", poručio je i dodao da MartinaDalić više ne može biti ministrica i to je očito i to mora biti prvi potez, a Ramljak je samo produljena ruka Dalić u čijoj je režiji sve skuhano i njega drži još samo sporni ugovor o roll upu", kaže Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike