BERNARDIĆ TRAŽI POLICIJSKU ZAŠTITU ZA MILANKU OPAČIĆ: / Nakon učestalih vrijeđanja, čašu im prelila jedna fotografija

Image
27.2.2017.
9:01
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u petak je pismeno zatražio od predsjednika Sabora Bože Petrova i ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića policijsku zaštitu za svoju stranačku kolegicu Milanku Opačić, piše Tportal.

U pismu Petrovu i Orepiću šef SDP-a traži da Državno odvjetništvo pokrene kazneni progon protiv portala dnevno.hr zbog vrijeđanja državne dužnosnice. Sporan im je tekst tog portala od 15. veljače pod naslovom "Milanka, objasni ovaj selfie! Hrvatska političarka odjenula majicu sa četiri 's''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu se tvrdi da je fotografija Milanke Opačić u crvenoj majici s četničkim simbolom autentična i da 'nikako nije riječ o photoshopu' te da je 'po svemu sudeći' fotografija nastala na jednom od 'Serb festivala'.

Obraćajući se Petrovu i Orepiću, Bernardić je podsjetio kako je Opačić često bila vrijeđana u medijima i na društvenim mrežama, a sada se od DORH-a traži akcija jer u SDP-u smatraju da tu praksu učestalog vrijeđanja Milanke Opačić više nije moguće drukčije spriječiti. Smatraju i da pokretanje privatnih tužbi u takvim slučajevima najčešće završi dodatnim uvredama i napadima u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo