Sva sredstva su dozvoljena /

Bernardić i preko plaćenog oglasa poručuje SDP-ovcima: 'Neću dati ostavku jer...'

Image
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Bernardić je ponovo kako ga ruše interesni lobiji i krupni kapital

18.9.2018.
7:57
Sanjin Strukić/Pixsell
VOYO logo

Nakon četiri i pol sata dugog sastanka Predsjedništva SDP-a i stranačkog Kluba zastupnika u ponedjeljak nije postignut dogovor o rješenju krize u najvećoj oporbenoj stranci.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor Bernardić je sinoć na svom Facebooku objavio plaćeni oglas u kojem je još jednom ponovio kako neće dati ostavku jer "iznuđena  ostavka i stranka koja se vodi na ulici i putem medija nije nikakav način demokratskog dijaloga."

"U vremenima najveće pljačke od strane pojedinaca iz Vlade, na mene se vrši pritisak da odem. Ruše me interesni lobiji i krupni kapital, jer sam progovorio o Agrokoru. Njima je u interesu kaos u SDP-u. Vjerujem da bi to radili svakom predsjedniku iza mene, stoga je moj zadatak zaštititi demokratske procedure i vratiti razgovor unutar stranke. Sve što se događa u stranci mora se rješavati isključivo u stranci preko legalno izabranih tijela, stoga pozivam sve članove da poštuju Statut", napisao je šef SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Peđa Grbin je sinoć u RTL Direktu rekao kako misli da je najbolje rješenje ove agonije unutarstranački referendum na kojem bi članovi odgovorili na dva pitanja: jesu li za odlazak Davora Bernardića i jesu li za nove unutarstranačke izbore. 

Sabina Glasovac najavila je ostavku na mjesto potpredsjednice Kluba zastupnika bude li Bernardić došao na čelno mjesto, a Arsen Bauk je istaknuo da na ovaj način i u postojećim uvjetima ne može funkcionirati.

Potporu "pobunjenicima" na svom facebook profilu ranije danas dao je i načelnik općine Tisno Ivan Klarin, poručivši da će ponovno aktivirati svoj saborski mandat ako im bude prijetilo ili se sankcioniralo na bilo koji način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo